Farum Arena

Farum Arena

Stavnsholtvej 41
3520 Farum
Tlf: 72 16 55 26
Hjemmeside

Farum Arena blev indviet i november 2000, og multihallen kan bl.a. indrettes til sportslige arrangementer, hvor tilskuertallet kan komme op på 3.000. Arenaen byder også på mange andre aktiviteter, såsom teater, koncerter og konferencer.

På Farum Arenas hjemmeside kan du læse meget om priser, åbningstider osv



Viser 4 events fra/efter 27. jul. 2024

Pris: Entré: 195 kr
Farum Arena Stavnsholtvej 41, Farum
Kom til efterårets fedeste danse event i Farum Arena sammen med Farum Gymnastik Forening og Soulhouse! Glæd dig til 1,5 times dansefest med sved på panden og masser af smil. Tag en ven under armen og kom og dans som aldrig før til en blanding af Dance it Out, Funky Latin dance & Zumba Fitness - et mix med masser af god musik og masser af høj energi og dansemoves!
Det handler ikke om at kunne det hele, men alle er med på deres måde. Det handler om glæde, energi og alt det dansen kan gøre for os.
Pris: 195,-
Adresse: Farum Arena, stavnsholtvej 41
Dato: 7/9-2024 kl. 10-11.30
Alder: 15 år +

Farum krea-messe

Søndag den 8. september 2024
Pris: Entré: 53 kr Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Farum Arena Stavnsholtvej 41, Farum
Arrangør: TB Markeder
Velkommen til Danmarks STØRSTE tourné af KREA-messer i hele Danmark og Tyskland! Når du køber billet i forsalg er du sikker på at komme ind til nok Danmarks mest populære KREA-messe. Plus du bliver hurtigt scannet ved forsalgskassen og kommer derfor hurtigt ind.

Du finder et sandt skattekammer af landets dygtigste udstillere, der med sine flotteste værker og bedste materialer glæder sig til at byde dig velkommen.

Du træder ind i en verden fyldt med kreativitet og unikke kreationer inden for næsten alle genrer, så du kan finde inspirationen inden for dine interesser eller opdage nye.

Nogle af de dygtige udstillere sidder og arbejder direkte på standene for at inspirere og vise deres teknikker frem for jer, mens andre lader dig fordybe i deres kreative drop-in workshops.

Hvis du har taget de mindste med til KREA-messe, vil du finde en masse fantastiske KREA-borde med alle muligheder for lave smukke ting til at tage med hjem. Alle materialer findes ved bordene.

KREA-messerne er for hele familien.

Om KREA-messerne:
Vores KREA-messer er Danmarks største turné af kreative arrangementer, som over 100.000 gæster hvert år besøger.

Vores koncept er KREA FOR ALLE. Derfor er alle vores priser rimelige, så både udstillere og gæster kan være med.

Og børn under 14 år kommer altid gratis ind.

Uanset om du er privat eller virksomhed, kan du udstille på vores messer
Pris: Entré: 1295 kr
Farum Arena Stavnsholtvej 41, Farum
Alun.dk er meget beæret over at kunne give dig en unik mulighed for at lære fra en af de mest efterspurgte foredragsholdere inden for emnerne traumer, barndomsudvikling og forbindelsen mellem stress og sygdom, når Dr. Gabor Maté besøger Danmark for første gang.
Halvdelen af de voksne nordamerikanere lider af kroniske sygdomme - et faktum, som den vestlige medicin i høj grad ser som et spørgsmål om individuelle dispositioner og vaner.
Vestlig medicin indfører to adskillelser, som ikke er videnskabeligt holdbare. For det første adskiller den sindet fra kroppen og antager stort set, at de fleste kroniske sygdomme ikke har noget at gøre med folks følelsesmæssige og psykologiske oplevelser.
Og alligevel har en stor og uigendrivelig mængde forskning tydeligt vist, at menneskets fysiologiske og adfærdsmæssige funktion kun kan forstås, hvis vi integrerer vores kropsfunktioner med sindets funktioner: funktioner som bevidsthed, følelser, vores fortolkninger af og reaktioner på begivenheder og vores forhold til andre mennesker.
For det andet betragter den vestlige praksis folks sundhed som adskilt fra det sociale miljø og ignorerer sociale sundhedsdeterminanter som klasse, køn, økonomisk status og race. Sådanne faktorer har i virkeligheden større indflydelse på sundhed og levetid end individuelle dispositioner og personlige faktorer som gener, kolesteroltal, blodtryk og så videre.
Dette foredrag viser, hvordan et samfund, der er dedikeret til materielle formål frem for ægte menneskelige behov og åndelige værdier, stresser sine medlemmer, underminerer børns sunde udvikling og dømmer mange til kronisk sygdom, fra diabetes til hjertesygdomme, fra autoimmune tilstande til kræft.
Du vil lære at:1. Identificere to adskillelser, som vestlig medicin påtvinger befolkningens sundhed og velbefindende.2. Nævne tre kroniske tilstande, der er korreleret med stressende sociale miljøer.3. Beskriv et skift i fokus, der ville understøtte en sundere befolkning.
Om Gabor Maté
Gabor Maté M.D., C.M., er en canadisk læge (pensioneret), foredragsholder og bestsellerforfatter. af fem bøger, der er udgivet internationalt på 35 sprog på fem kontinenter.
Hans bog om afhængighed, den prisbelønnede In the Realm of Hungry Ghosts: Close Encounters with Addiction, bliver brugt som pensum på mange højere læreanstalter i Canada og USA. bog, The Myth of Normal: Trauma, Illness and Healing in a Toxic Culture, har været og er fortsat fortsat en canadisk bestseller nr. 1 og var i 19 uger en New York Times-bestseller.
Efter to årtier som familielæge og leder af en palliativ afdeling arbejdede Gabor i tolv åri Vancouvers Downtown Eastside med patienter, der var udfordret af hårdt stofmisbrugafhængighed, psykisk sygdom og HIV, bl.a. på Vancouver Supervised Injection Site, Nordamerikas første Nordamerikas første af sin slags.
Hans andre interesser omfatter udviklingsmæssige problemer i barndommen, ADHD, sundhed for krop og sind, traumer og forældreskab. Han er konstant efterspurgt som foredragsholder internationalt og har talt til retsinstanser i Canada, USA og Australien om sammenhængen mellem traumer, afhængighed og dysfunktionel adfærd. Han har arbejdet med mange oprindelige samfund omkring disse emner.
Han har modtaget en Outstanding Alumnus Award fra Simon Fraser University og en Honorary æresgrad (Laws) fra University of Northern British Columbia. For sit banebrydendemedicinske arbejde og skrifter er han blevet tildelt Order of Canada og Civic Merit Awardfra sin hjemby Vancouver. For sin seneste bog,
The Myth of Normal: Trauma, Illness and Healing in a Toxic Culture vandt Gabor Vine Award for Canadian Jewish Literature i kategorien NonFiction.
En film baseret på hans arbejde, The Wisdom of Trauma, er blevet set af over 10 millioner mennesker mennesker internationalt og er oversat til tyve sprog. Den vises regelmæssigt i mange institutioner, herunder skoler og fængsler, i Canada, USA og andre lande.www.thewisdomoftrauma.com Hans terapeutiske metode, Compassionate Inquiry, er i de seneste tre år blevet studeret af over 3.000 sundhedsudbydere i 80 lande.
Gabor er en internationalt meget efterspurgt foredragsholder om afhængighed, stress og sundhed i krop og sind, børns udvikling, traumer, ADHD og andre emner relateret til hans fem bedst sælgende bøger. Han har været med i nogle af de mest populære podcasts, såsom Joe Rogan, Tim Ferris, Jay Shetty, og andre.
Hans næste bog, som han skriver sammen med sin søn Daniel, bliver Hello Again: En frisk start for voksne børn og deres forældre, baseret på deres populære workshop

Oktoberfest i Farum Arena

Lørdag den 28. september 2024, kl. 17.
Pris: Entré: 355 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Farum Arena Stavnsholtvej 41, Farum
Unummererede siddepladser ved nummererede borde. Varighed: 17:00 - 24:00. Frem med den indre tyroler, på med das lederhosen og ud af skabet med tyrolerkjolen. Der er lagt op til fest når vi tager hul på efteråret. Mad og musik! Dans og glæde! Det er ikke sikkert at det bliver kønt - men det bliver sjovt! Middagen lyder på schnitzel mit alles inkl. 1 liter øl. Undervejs spiler et liveband. Arrangør: KRAMevent.dk