Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
24/2 2021
Slagteriet
Struervej 32
7500 Holstebro
Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 56.3676, Lon 8.61874

Kreativ produktion, gadeidræt, oplevelser, konferencer, messer og firmafester i unikke rammer midt i Holstebro.

I 2009 besluttede Danish Crown at lukke slagteriet i Holstebro. I 2014 lukkede Danish Crown kreaturslagteriet som sidste aktivitet, og i 2015 overtog Holstebro Kommune den ca. ni hektar store slagterigrund midt i byen.

Grunden blev ryddet bortset fra den ikoniske hovedbygning og enkelte sidebygninger, og snart begyndte en række aktører at anvende de tilbageblevne knap 13.000 m2 bygninger til forskelligartede aktiviteter indenfor kultur og gadeidræt.



Viser 5 events fra/efter 20. jul. 2024

Skoda BørneTour Holstebro
17 Aug Cykelløb

Skoda BørneTour Holstebro

Lørdag den 17. august 2024
Hjemmeside: Se hjemmeside
Slagteriet,
Struervej 32, Holstebro
Vis kort
Master class - Dyrefotografi i Klosterheden
17 Aug Undervisning

Master class - Dyrefotografi i Klosterheden

Lørdag den 17. august 2024, kl. 17.
Pris: Entré: 310 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Slagteriet,
Struervej 32, Holstebro
Du har måske snuset til dyrefotografi, men vil gerne tage det næste trin. Eller du er garvet , men mangler ny inspiration og måske et stærkere netværk. Så. en denne workshop. lige noget for dig !.

Vi har grublet over et koncept og et format der bringer dig helt tæt på. naturen. og dyrene, giver dig ny viden og inspiration, kendskab til Klosterheden som lokalitet og et netværk med ligesindede fotografer. Resultatet lyder så. dan her: Lø. rdag. sidst på eftermiddagen mødes vi ved Mø. lles. øen i Klosterheden, tager en bid mad og får en indledende introduktion til dyrenes adfærd og til en hensigtsmæssig adfærd for dig selv som fotograf (beklædning og færden i landskabet),. Herefter spreder vi os på et antal lokaliteter i Klosterheden. 2 workshop deltagere og en stedkendt erfaren guide hvert sted. Vi bliver bekendt med stedet, fotograferer og forbereder os på vores morgentur. Efter solnedgang, når lyset forsvinder, tager vi hjem og sover. Tidligt søndag morgen mødes vi igen, før solopgang, så vi er på plads i god tid før lyset kommer snigende. Når vi er mætte af natur, mødes vi igen til morgenkaffe og udvekling af oplevelser og erfaringer. Efterfølgende vil vi dele vores billeder, så vi kan lære mest muligt af hinanden. Som guider har vi allieret os med et antal gode lokale fotografer, der kender forskellige dele af Klosterheden som deres egen bukselomme. De vil tage dig med til et sted de kender rigtigt godt, og hvor der er gode muligheder for at se forskellige dyr. der gives aldrig nogen garantier ! Guiderne er naturligvis ikke orakler, men de har hver især deres erfaringer og tilgang til emnet, så der er lagt op til vidensdeling og spændende diskussioner, både under og efter workshoppen. Din billet inkluderer let forplejning
Vis kort
Subfestival
7 Sep Andet/Ukendt

Subfestival

Lørdag den 7. september 2024, kl. 15-02.
Slagteriet,
Struervej 32, Holstebro
Subhuset er foreningen som frivilligt står bag afviklingen af Subfestival 24. Med en 1-dags festival vil give vores bud på byjubilæets kulturelle højdepunkt for de unge..

Dagen byder på mad, gadeidræt, workshops, musik, kunstinstallationer, digtoplæsning, dans og mm. Subfestival er en god mulighed for, at eksponere de unge for en anderledes musik- og kulturoplevelse, end hvad de etablerede anerkendte spillesteder byder på. Kontakt: mail@slagteriet.dk / 97 40 54 40
Vis kort
Spice Girls Bingo
20 Sep Banko

Spice Girls Bingo

Fredag den 20. september 2024, kl. 19.
Pris: Entré: 65 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Slagteriet,
Struervej 32, Holstebro
If you wanna be my lover, you gotta get with my friends! Og det er nemlig det du skal! - du skal tage alle dine venner med når Slagteriet inviterer ind til et brag af en fredag aften i selskab med de sejeste 5 damer 90'erne har skabt!.

Gæt med på sangtekster og vind lækre præmier, mens du skråler med på Spice Girls' hits med alle andre. Spice up your life og kast en "girl power" til vi ses d. 20 september på Slagteriet! Denne billet er inkl. 2 bingo plader
Vis kort
Stjernestunder med Teitur, Nive og Ólöf Arnalds
11 Okt Klassisk

Stjernestunder med Teitur, Nive og Ólöf Arnalds

Fredag den 11. oktober 2024, kl. 19.30.
Pris: Entré: 50-200 kr Køb/bestil billet
Slagteriet,
Struervej 32, Holstebro
Ensemble MidtVest har inviteret tre af de største popstjerner i norden: færøske Teitur, grønlandske Nive og islandske Ólöf Arnalds til at spille med os..

Sammen giver vi en række koncerter, som undersøger oplevelser, problemer og glæder blandt teenagere i de fire nordiske lande

Ensemble MidtVest har inviteret tre af de største popstjerner i norden: færørske Teitur, grønlandske Nive og islandske Ólöf Arnalds til at spille med os.

Sammen giver vi en række koncerter, som undersøger oplevelser, problemer og glæder blandt teenagere i de fire nordiske lande.

Svarene er indsamlet af gymnasieklasser i de fire lande og oversat til ny musik af Teitur med titlen "TEENS - questions to teenagers."
Teitur har sine rødder i Holstebro. Derfor er det også naturligt, at den sidste af disse koncerter bliver afslutningskoncerten for Holstebros 750 jubilæumsår.

Koncerter:

SØN 06.10 - KL 19.30

Salurinn, Kópavogur i Reykjavik

TIR 08.10 - KL 19.30

Nordisk Hus, Tórshavn

FRE 11.10 - KL 19.30

Slagteriet, Holstebro
Vis kort