Italiensk mad
Torsdag den 12. september til torsdag den 21. november 2024, 6 mødegange kl. 17.30-21.
Petersmindeskolen,
Petersmindevej 25 A, Vejle
Et kursus med på fokus på det italienske køkken, autenticitet og brug af gode, friske og årstidbestemte råvare. Vi kommer omkring hele Italien og skal udover traditionelle antipasti, secondi og dolce også lave forskellige egnsretter..
Tag med på oplevelse i den italienske madkultur, hvor stolthed og samvær omkring måltiderne er bærende elementer.
Du skal regne med et råvareforbrug pr. gang som afregnes med underviser.
Underviser sørger for råvarer og opskrifter.
Buon appetito!
Underviser: Johan Seistrup
Hold: 9124219000
Vis kort
Årstidens grønne aftensmad
Torsdag den 19. september til torsdag den 12. december 2024, 6 mødegange kl. 17.30-21.
Petersmindeskolen,
Petersmindevej 25 A, Vejle
Lær at lave autentisk italiensk pasta fra bunden, hvor vi vil eksperimentere med forskellige former og smagsvarianter, som understøtter sæsonens grøntsager..
Opdag hvordan du kan sammensætte farverige og velsmagende salater, der kan stå som et fuldt måltid. Vi vil inkludere lokale og sæsonbaserede ingredienser og lære om dressinger, der kan løfte enhver salat.
Vi tilbereder en række enkle og indbydende forretter, perfekte til at imponere dine gæster eller til en lækker start på dit måltid. Vi dykker ned i grønne tapas og småretter, der vækker appetitten
Herudover kan du blive inspireret til at integrere proteiner fra andre kilder end kød i din madlavning. Vi udforsker alternativerne til kød, men går ikke på kompromis med smagene. Vi tager også på en kulinarisk rejse med fyldte pandekager, der oser af sæsonens bedste tilbud, og vi lærer også at tilberede varierende typer af mos - fra søde kartofler til græskar - der alle er spækket med smag og næring.
Du skal regne med et råvareforbrug pr. gang som afregnes med underviser.
Underviser sørger for råvarer og opskrifter
Underviser: Johan Seistrup
Hold: 9124219001
Vis kort