Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
17/5 2021
Bygningen
Ved Anlæget 14B
7100 Vejle
Tlf: (+45) 75 83 86 77
Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.7111, Lon 9.53326

BYGNINGEN - ET LEVENDE KULTURHUS MIDT I VEJLE. Bygningen i Vejle danner ramme om et væld af aktiviteter. Her er både plads til møder, konferencer, foredrag, dans og fester m.m. I Spillestedet og Store Sal lægges der op til masser af timer i super godt musikalsk selskab, når Bygningen hvert forår og efterår præsenterer et sprudlende koncertprogram med musik i topklasse. Bygningen stiller også kreative værksteder og øvelokaler til rådighed. Caféen på 1. sal sørger for alt godt til ganen! Bygningen drives af fonden Vejle Kulturservice, med Jelling Musikfestival som hovedaktør


Viser 54 events fra/efter 21. jul. 2024

Rikke Mølgaard Jazz Group
29 Aug Jazz

Rikke Mølgaard Jazz Group

Torsdag den 29. august 2024, kl. 20.
Pris: Entré: Medlem 80 kr, Gæster 130 kr, Gæster, anden jazzklub 80 kr, Studerende 80 kr Køb/bestil billet
Arrangør: Vejle Jazzklub
Bygningen,
Ved Anlæget 14B, Vejle
Rikke Mølgaard Jazz Group blev dannet i november 2019, hvor de 3 musikere - stamgruppen i Kansas City Stompers - Kurt Riedel på trommer, Gert Rostock på bas og pianisten Palle Juul Hansen, sammen med Rikke besluttede at forlade KCS for at danne et..

Nyt band med Rikke i front.

Som gæstesolist deltager Lea Nielsen, som tidligere har optrådt med succes sammen med Rikke Mølgaard i Vejle Jazzklub
Vis kort
Frimer & møller

Frimer & møller

Lørdag den 31. august 2024, kl. 20-22.30.
Pris: Entré: 105-210 kr Køb/bestil billet
Bygningen,
Ved Anlæget 14B, Vejle
Arr. Bluesforeningen CROSSROADS, https://crossroads-vejle.dk. FRIMER & MØLLER. OLE FRIMER TRIO med KNUD MØLLER. To af de store, jyske og danske guitarhelte på samme scene, i samme band:..

Ole Frimer Trio med Knud Møller.

Det er to af de mest kendte og to af de allerbedste guitarister, som indleder CROSSROADS' efterårssæson 2024.

Ole Frimer har igen taget initiativ til at optræde med en guitarist, som han nærer stor beundring for, men som han aldrig tidligere har spillet med i samme band. Det sker så nu, når Knud Møller er på scenen sammen med Ole Frimers trio.

Ole Frimer er en af de fremmeste og genremæssigt mest grænsesøgende danske bluesguitarister. Der er meget stor variation i Oles musikalske linje, som er blues i alle afskygninger inspireret fra flere verdensdele. Frimer er en hyppig gæst hos især danske og tyske bluesarrangører, og uanset hvad han stiller op med, så føles Oles koncerter som en ny og stor oplevelse hver eneste gang.

Sådan bliver det helt sikkert også 31. august, hvor Knud Møller er med til at supplere den frimerske trio og udfordre sin guitarkollega udi samspil, medspil og modspil. Det kan kun blive en spændende oplevelse og yderst interessant at se og høre hvad de to finder på i hinandens og kvarttettens selskab.

Line-up:

Ole Frimer - guitar, vokal - www.olefrimer.com

Knud Møller - guitar

Jesper Bylling - bas

Claus Daugaard - trommer

YOUTUBE

Lyt til FRIMER & MØLLER - Live 2023

YOUTUBE MUSIC

Lyt til Ole Frimer Trio w. Knud Møller - Goodbye pork pie hat / Brush with the blues

PRISER I FORSALG

Entré: kr. 210,- / Medlemspris: kr. 180,-

PRIS VED INDGANGEN: +30 kr.

PRAKTISK INFORMATION

Max. 100 billetter til salg

Siddepladser ved cafeborde. Handicapvenlig adgang

PARKERING

P-Hus Albert

På pladsen lige foran Bygningen står parkeringshuset Albert klar med over 300 parkeringspladser.

Der er parkeringsafgift i perioden mandag-fredag kl. 9-17 og lørdag kl. 9-14. Dog er de første to timers parkering gratis.

LÆS SKILTNINGEN VED P-HUSET

P-hus Trndur

Parkeringshuset Trndur ligger på Volmers Plads, med adgang fra Dæmningen og kun få minutters gang til Bygningen.

Her er også parkeringsafgift.

LÆS SKILTNINGEN VED P-HUSET

Med forbehold for ændringer / Subject to change / nderungen vorbehalten

Bluesforeningen CROSSROADS modtager støtte til musikernes honorar støttes fra hhv. VEJLE KOMMUNE https://www.vejle.dk/ og STATENS KUNSTFOND - Projektstøtteudvalget for Musik https://www.kunst.dk/
Vis kort
Lazos D' Cuba
6 Sep Andet/Ukendt

Lazos D' Cuba

Fredag den 6. september 2024, kl. 20.
Pris: Entré: 200 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Bygningen,
Ved Anlæget 14B, Vejle
CUBANSK SALSA i verdensklasse, med LAZOS D' CUBA, der består af nogle af de mest etablerede latinske musikere i Skandinavien..

Frontmand Yeziel Lazo kommer oprindeligt fra Cuba, men har nu base i København, hvor han har sunget og spillet slagtøj i forskellige bands. I 2019 grundlagde han bandet Lazos D' Cuba, der spiller egne originale numre, og udgav deres første album 'Introducing Yeziel Lazo & Lazos D' Cuba' i 2022. Et album, der bl.a indeholdt hittet 'Te Pica'. Bandnavnet refererer til Yeziels efternavn og det bånd (Lazo), som musikerne skaber med publikum gennem deres musik og sceneoptræden - og som naturligvis får hele salen til at bryde ud i dans. Line-Up: Yeziel Lazo: Bandleder, sanger. Eliel Lazo: Congas, bongos og percussion. Theo Benjamin Hjorth: Klaver. Yasser Morejón Pino: Bas. Jakob Johansen: Trombone. Yannik Vikingo Hartig: Timbales. Lisandro Bienes Perdomo: Backing vocalist. Video: http://www.youtube.com/watch?v=UdJybhcxI58. http://www.youtube.com/watch?v=RWs9kKcy7CE. Facebook: https://www.facebook.com/Lazos-De-Cuba-103680258072512. Link til album: https://bfan.link/lazos-d-cuba
Vis kort
The White Album | The Quiet Strum Anniversary
7 Sep Andet/Ukendt

The White Album | The Quiet Strum Anniversary

Lørdag den 7. september 2024, kl. 20.
Pris: Entré: 220 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Bygningen,
Ved Anlæget 14B, Vejle
THE WHITE ALBUM Fejrer 10-års jubilæet for udgivelsen af "The Quiet Strum", ved at inviteret til tre eksklusive koncertaftener landet over. Én af dem, i BYGNINGEN Vejle..

For 10 år siden udgav det danske indie-folk band The White Album deres hidtil mest succesfulde album, "The Quiet Strum", der blandt andet indeholdt hittet "Kings and Aces", som har opnået over 3.000.000 streams på Spotify. Albummet åbnede mange døre for bandet og førte til intensiv turnéaktivitet i både England, Tyskland og deres hjemland Danmark. Nu, et årti senere, har bandet valgt at markere denne milepæl på de samme scener, hvor de engang erobrede publikum. For at gøre aftenen ekstra mindeværdig har bandet samlet deres oprindelige besætning, med. Morten Jørgensen på bas og Morten Hyldahl på trommer. Publikum kan se frem til en mindeværdig koncert, hvor bandet fremfører "The Quiet Strum" i sin helhed og krydrer det med et ekstra sæt af andre store sange fra deres repertoire. Vi inviterer alle musikelskere og fans af The White Album til at deltage i denne specielle aften, hvor vi fejrer et årti med enestående musik og uforglemmelige øjeblikke
Vis kort
Doors Legacy [DK/US] * Bygningen · Vejle
12 Sep Rock/Pop

Doors Legacy [DK/US] * Bygningen · Vejle

Torsdag den 12. september 2024, kl. 20-23.
Pris: Entré: 220 kr Køb/bestil billet
Bygningen,
Ved Anlæget 14B, Vejle
* DOORS LEGACY * 12. SEPTEMBER @ BYGNINGEN *. Officielt licenseret og af mange udnævnt som 'The only real tribute to The Doors'..

Doors Legacy hylder legenderne ved at genskabe magien og intensiteten af The Doors' musikalske katalog i en udsøgt koncertoplevelse.
Efter flere udsolgte turnéer er Doors Legacy i den grad brudt igennem lydmuren som fakkelbærere og de ypperste fortolkere af The Doors' musik - og det endda med officiel anerkendelse og velsignelse fra det amerikanske ophav. Og det er da også et regulært A-hold af musikere fra den danske og californiske musikscene der er gået sammen om at hylde ét af de mest ikoniske orkestre nogensinde og succesen har været til at få øje på - ikke mindst da The Doors' oprindelige bassist Jerry Scheff medvirkede på turnéen i '19.
Dette er IKKE et look-a-like kostume-show, men et must-hear for alle Doors-fans og for alle der ønsker, at opdage og opleve en fantastisk og unik genskabelse af 60'er legendernes musik!
Vis kort
Lydmor
13 Sep Elektronisk

Lydmor

Fredag den 13. september 2024, kl. 20.
Pris: Entré: 220 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Bygningen,
Ved Anlæget 14B, Vejle
Tag med LYDMOR på en musikalsk rejse tilbage til fremtiden når hun optræder med hendes nye Space Tour. Lydmor (aka Jenny Rossander) står aldrig stille i sit musikalske virke og udtryk..

Sidst hun var på tour var det i akustiske klæder - og nu vender hun sig atter mod de elektroniske toner i en excentrisk blanding af alt, hvad der udgør Lydmor. Komplet med drama, sårbarhed og fuld smadder på sanseintrykkene. Space Tour koncerten. indeholder elementer fra alle aspekter af Lydmor's virke, men der er ikke nogen tvivl om at det visuelle kommer i højsædet. Der er store oplevelser i vente. Publikum fik en forsmag på den tilbagevendende elektroniske matriark i sommeren'23. På Heartland Festival fik Lydmors koncert et propfyldt telt og et feststemt publikum til at koge over. GAFFA fastslog i anmeldelsen, at Lydmor er "en af nationens største musikalske genier" og kvitterede med fem stjerner og ordene: "Det her er Lydmor, præcis som du har set hende før. Bare bedre. Det er en næste-generations computerprocessor. Hurtigere, mere kølig og energieffektiv. Ultra organisk sæt leveret med musikalsk overlegenhed og overmenneskelig all-over-the-placeness.Sidst Rossander var til tramp, genfødte hun sit spillested. Denne gang har Rossander genfødt Lydmor". http://www.lydmor.dk. http://www.tbamusic.dk. http://www.heartbeatmanagement.dk
Vis kort
Blues-a-rama 2024

Blues-a-rama 2024

Lørdag den 14. september 2024, kl. 15.30-23.
Pris: Entré: 150-295 kr Køb/bestil billet
Bygningen,
Ved Anlæget 14B, Vejle
Arr. bluesforeningen crossroads, https://crossroads-vejle.dk. program & spilletidspunkter: fra kl. 15.30: the rope a dope band -- link / info! fra kl. 16.45: samantha antoinette & the chargers -- link / info!.

Fra kl. 18.00: FRANKIE SIXFINGER -- Link / info!
Fra kl. 19.00: 60 minutters pause!
Fra kl. 20.30: THORBJØRN RISAGER & THE BLACK TORNADO -- Link/info!
Ca. kl. 22.45: Tak for denne gang!

KLIK PÅ BANDNAVNET / LINK TIL INFO.: OMTALE & LYD/VIDEO...

Tidspunkterne er estimeret og kan variere fra ovenstående!

De første tre bands spiller hver ca. 1 time og der er ca. 15 minutters pause / sceneskift mellem hver optræden.
Det afsluttende band spiller ca. 1 time 45 minutter.
Forbehold for ændringer / Subject to change / Änderungen vorbehalten

CROSSROADS' BLUES-A-RAMA 2024
Rhythm'n'Blues festival - Lørdag d. 14. september 2024

FIRE FEDE BLUESBANDS
Groovy' Rockin' Roots + Soul- og Rhythm & blues

3 bands om eftermiddagen
1 band om aftenen

BLUES-A-RAMA foregår i Bygningen, Vejle på en og samme dag og byder på en bred vifte af swingin' elektrisk BLUES, Rockin' Roots og beslægtede stilarter med nogle af Danmarks mest kompetente bluesmusikere.

BILLET-PRISER I FORSALG

Til BLUES-A-RAMA 2024 er der 3 billettyper:

[Billettype 1] "PARTOUT" = Billet til alle 4 koncerter:
Ikke medlemmer - Forsalg, kr. 295,-
Medlemmer - Forsalg, kr. 250,-

[Billettype 2] "EFTERMIDDAG" = De 3 koncerter med hhv.:
1) The Rope & Dope Band
2) Samantha Antoinette & the Chargers
3) Frankie Sixfinger
Ikke medlemmer - Forsalg, kr. 195,-
Medlemmer - Forsalg, kr. 150,-

[Billettype 3] "AFTEN" = Den 4 koncert:
Thorbjørn Risager & The Black Tornado:
Ikke medlemmer - Forsalg, kr. 195,-
Medlemmer - Forsalg, kr. 150,-

BILLETSALG VED INDGANGEN: Ovenstående + 30 kr.

PRAKTISK INFORMATION

I alt max. 300 billetter til salg
(Eftermiddag, 100 stk. + Aften, 100 stk. + Partout, 100 stk.)

Sidde- & stå-pladser. Handicapvenlig adgang

PARKERING

P-Hus Albert
På pladsen lige foran Bygningen står parkeringshuset "Albert" klar med over 300 parkeringspladser.
Der er parkeringsafgift i perioden mandag-fredag kl. 9-17 og lørdag kl. 9-14. Dog er de første to timers parkering gratis.
LÆS SKILTNINGEN VED P-HUSET!

P-hus Tróndur
Parkeringshuset Tróndur ligger på Volmers Plads, med adgang fra Dæmningen og kun få minutters gang til Bygningen.
Her er også parkeringsafgift.
LÆS SKILTNINGEN VED P-HUSET!

Med forbehold for ændringer / Subject to change / Änderungen vorbehalten

Bluesforeningen CROSSROADS modtager støtte til musikernes honorar støttes fra hhv. VEJLE KOMMUNE https://www.vejle.dk/ og STATENS KUNSTFOND - Projektstøtteudvalget for Musik https://www.kunst.dk/
Vis kort
Anker Jørgensen - politikeren og privatpersonen
17 Sep Foredrag

Anker Jørgensen - politikeren og privatpersonen

Tirsdag den 17. september 2024, kl. 18-20.30.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Arrangør: AOF Vejle
Bygningen,
Ved Anlæget 14B, Vejle
Som tidligere formand for DSU på Vesterbro/Sydhavnen i København - også kaldet "I Ankers kreds", lærte Bjarne Anker Jørgensen rigtig godt at kende..

Det har gjort, at han siden har skrevet bøgerne "Arven efter Anker" og "Den Røde Tråd" om Stauning, Krag og Anker (kan stadig købes).

Hvad meget få statsministre har opnået, så var hele Danmark på fornavn med Anker. Noget, der heller ikke var tilfældigt. Han var nemlig øjenhøjde vi såkaldte almindelige danskere, og det er især det, som mange af os stadig husker ham for. Desuden var man aldrig i tvivl om, at Anker kæmpede for at skabe bedre forhold for de svageste i samfundet.

I dette foredrag vil du lære mere om Anker som tillidsrepræsentant, politiker og privatperson. En person som var udadvendt og folkelig men samtidig også meget privat

Program for aftenen:
Kl. 18.00: Ankers liveret serveres: Dansk bøf med tilbehør - hertil 1 genstand
Kl. 18.45: Foredrag
Kl. 20.15: Arrangementet forventes at slutte

Foredraget afholdes i anledningen af AOF Sydjyllands 100 års jubilæum
Prisen er inkl. 1 varm ret, 1 øl/vand og foredrag

Underviser: Bjarne Henrik Lundis
Hold: 9124211103
Vis kort
Faste, collagen og antiflammatorisk kost
18 Sep Foredrag

Faste, collagen og antiflammatorisk kost

Onsdag den 18. september 2024, kl. 16.30-18.15.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Arrangør: FOF Sydøstjylland
Bygningen,
Ved Anlæget 14B, Vejle
Ekstra foredrag. Det er aldrig for sent at hanke op i sit helbred. Tværtimod, siger læge og forfatter Jerk W. Langer, der gerne vil inspirere os til at få masser af leveår i fuld vigør og med energi og livsglæde..

Antiinflammatorisk kost kan hjælpe med at holde vægten, lindre smerter, træthed og andre symptomer, løfte humøret, få blodtryk og kolesterol på plads, og ikke mindst skabe mere energi og overskud. Hør, hvad forskningen siger om muligheden for at bevare en skarp hukommelse, styrke knoglerne og modvirke at komme for hurtigt i reparationsalderen

Vi taler også om det populære collagen, der rummer potentiale til at holde kroppen træningsrobust, lindre overbelastning, samt modvirke skader i sener og led, herunder gigt. Det er testet i en række studier. Få hjælp til at få mere collagen i maden samt vejledning til eventuelt at supplere med tilskud, sådan som tusinder af danskere gør det i øjeblikket. Mon ikke der bliver tid til få svar på, om collagen virkelig gør noget ved rynkerne?

Og så skal du måske overveje at springe morgenmaden over. Meget tyder på, at faste kan bidrage til at gøre vores krop mere modstandsdygtig, holde os mentalt skarpe, hjælpe ved mange symptomer, muligvis endda beskytte mod aldring og sygdom samt gøre det lettere at holde vægten

Undervejs er der god lejlighed til at få svar på dine spørgsmål.

Jerk W. Langer er læge og forfatter til en række bøger, bl.a. '21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost', 'Collagen - stærk, sund og smertefri' og senest 'Faste uden sult'. Han har været vært i flere tv-programmer, bl.a. TV2-serien 'En kur, der dur'

Underviser: Jerk Langer
Hold: 249701
Vis kort
Udsolgt, se ekstra foredrag, Faste, collagen
18 Sep Foredrag

Udsolgt, se ekstra foredrag, Faste, collagen

Onsdag den 18. september 2024, kl. 19-21.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Arrangør: FOF Sydøstjylland
Bygningen,
Ved Anlæget 14B, Vejle
Det er aldrig for sent at hanke op i sit helbred. Tværtimod, siger læge og forfatter Jerk W. Langer, der gerne vil inspirere os til at få masser af leveår i fuld vigør og med energi og livsglæde..

Antiinflammatorisk kost kan hjælpe med at holde vægten, lindre smerter, træthed og andre symptomer, løfte humøret, få blodtryk og kolesterol på plads, og ikke mindst skabe mere energi og overskud. Hør, hvad forskningen siger om muligheden for at bevare en skarp hukommelse, styrke knoglerne og modvirke at komme for hurtigt i reparationsalderen

Vi taler også om det populære collagen, der rummer potentiale til at holde kroppen træningsrobust, lindre overbelastning, samt modvirke skader i sener og led, herunder gigt. Det er testet i en række studier. Få hjælp til at få mere collagen i maden samt vejledning til eventuelt at supplere med tilskud, sådan som tusinder af danskere gør det i øjeblikket. Mon ikke der bliver tid til få svar på, om collagen virkelig gør noget ved rynkerne?

Og så skal du måske overveje at springe morgenmaden over. Meget tyder på, at faste kan bidrage til at gøre vores krop mere modstandsdygtig, holde os mentalt skarpe, hjælpe ved mange symptomer, muligvis endda beskytte mod aldring og sygdom samt gøre det lettere at holde vægten

Undervejs er der god lejlighed til at få svar på dine spørgsmål.

Jerk W. Langer er læge og forfatter til en række bøger, bl.a. '21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost', 'Collagen - stærk, sund og smertefri' og senest 'Faste uden sult'. Han har været vært i flere tv-programmer, bl.a. TV2-serien 'En kur, der dur'

Underviser: Jerk Langer
Hold: 249700
Vis kort