Velkommen til keramikkens sanselige verden - for begyndere og let øvede. På kurset arbejder vi med lertøjsler og lægger vægt på oplevelse af flow og fordybelse..
Der er plads til alle, med og uden forkundskaber, bare du har mod på ler
Lær at arbejde med de forskellige teknikker, som pølse-, trykke-, pladeteknik, modellering, og bliv guidet igennem processerne med dekorering, glasering og brænding.
Du kan bl.a. lave skåle, fade, vaser, skulpturer, mm.
Værd at vide
Materiale udgifter må påregnes og afregnes med underviseren.
Husk praktisk tøj der må blive beskidt, og gerne et forklæde, samt en termokande med kaffe, te eller hvad du kunne tænke dig at drikke. Evt. mad til pausen og gerne gamle plastikposer.
Et kursus for alle, der har interesse for det grønne køkken, og som har lyst til at få ny inspiration til vegetariske og veganske retter med sæsonens grønsager og klimavenlige planteproteiner. Du vil få:..
Kendskab til brugen af planteproteiner som bønner, linser, frø og kerner.
Indsigt i veganske proteinprodukter som tofu, seitan og tempeh.
Erfaring med brugen af sæsonens grønsager.
Opskrifter på grønne retter til aftensmaden og til madpakkerne.
Tips til masser af smag og konsistenser.
Styr på madplanlægning, indkøb og food prepping.
Ideer til det søde køkken.
I køkkenet arbejder vi med dagens opskrifter, og laver forskellige retter til en fælles buffet, som vi spiser sammen.
Værd at vide
I får tilsendt opskrifterne og en indkøbsliste til dagens grønne retter, vi skal arbejde med. Påregn ca. 160-200 kr. til fortrinsvis selvindkøbte råvarer, primært økologiske.
Medbring gerne en god kniv, et forklæde, evt. noget at drikke til maden og emballage til de lækre rester, vi ikke får spist