Kunne ikke hente 'https://nationalparkskjoldungernesland.dk/kalender/' indenfor 15 sek.
Kunne ikke hente 'https://nationalparkskjoldungernesland.dk/kalender/' indenfor 15 sek.

Dato

Kategori

  • Vælg alle genrer Nulstil
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
25/10 2023
May Day
Hydevadvej 12
6230 Rødekro
Tlf: 28514354 Fax: mads@wedel-ibse

Om foreningen May Day. Majdagen symboliserer forårets komme i USA og Vesteuropa, hvor traditionen tidligere var, at mennesker bar blad- og blomsterranker og grønne grene og sammen dansede rundt om majstangen, et frugtbarhedssymbol. Foreningen May Day blev dannet i maj 1995 for at bevare retten til selv at bestemme over vores helbred. May Day ønsker at fremme selvansvar og samtlige holistisk/ alternative og/eller integrerede forebyggelses- og behandlingsmetoder samt alt, hvad der kan forbedre menneskers psykofysiske livskvalitet. Vi arbejder nationalt og internationalt for, at mennesker kan få adgang til information om de mange faktorer der findes, som kan medføre et bedre helbred og alt som kan virke forebyggende eller helbredende på sind og krop. May Day støtter den frie adgang til kosttilskud og urter og andre næringssubstanser og mener, at sygdomsforebyggelse og behandling - med eller uden disse substanser - er et personligt anliggende og et frit valg. Vi tror på, at vores arbejde vil bære frugt i form af en spirende ny bevidsthed om optimal naturlig sundhed for alle. Bliv medlem - og vær med til at skabe mere sundhedsbevidsthed!


Viser 1 event fra/efter 6. okt. 2024

Partikelforurening fra jetfly er et af de største miljøproblemer på jorden
Diverse | Foredrag

Partikelforurening fra jetfly er et af de største...

Torsdag den 24. oktober 2024, kl. 19-22.
Pris: Entré: 100 kr Køb/bestil billet
Silkeborg Medborgerhus, Bindslevs Plads 5, Silkeborg May Day
Den verdensomspændende COVID19-pandemi havde et lyspunkt for den vågne læser. Pludselig var der næsten ingen blivende kondensstriber på himlen i hele år 2021, og det gav naturen mulighed for at kunne genoprette den efterhånden mælkehvide atmosfære, så vi igen kunne iagttage en dybblå himmel med naturlige skyer uden forstyrrende blivende kondensstriber fra jetfly.

Nu er pandemien afblæst, og folk flyver igen i stor stil overalt i verden og igen ses, at de blivende kondensstriber fra jetfly langsomt omdannes til kunstige skyformationer. Det betyder, at himlen på en fin solskinsdag først bliver dækket at et sløret skylag, som til sidst er så tykt, at det bliver overskyet.

Kom og hør ingeniør Frank Rasmussen fortælle om de blivende kondensstriber fra jetfly, hvad de består af og hvordan det overhovedet er muligt at organisere et så stort projekt på verdensplan

May Day arrangerer dette foredrag omkring miljøpåvirkninger men også omkring den bagvedliggende agenda omkring økonomi og global kontrol
Del