Ikast-Brande | Herning | Skive | Holstebro | Struer | Lemvig Kommuner

Dato

Genrer

Kommuner


Vælg en eller flere genrer
Søg i udvalgte kommuner
Seniorhus Odense

Seniorhus Odense

Toldbodgade 5
5000 Odense C
Tlf: +45 30 53 84 72
Hjemmeside
Åbent: Man-fre 9-15



Viser 20 events fra/efter 29. jun. 2024

25 Aug Rock/Pop

A Tribute Show To Smokie

Søndag den 25. august 2024, kl. 14.
Pris: Entré: Voksen 220 kr Køb/bestil billet
Arrangør: Eventyrbeat
Seniorhus Odense,
Toldbodgade 5, Odense C
A tribute show to smokie. m/ smokie jam og lise haavik.
Vis kort
1 Sep Jazz

Rikke Mølgaard Jazz Group

Søndag den 1. september 2024, 13:00 - 16:00.
Pris: Entré: 70/140
Hjemmeside: Se hjemmeside
Arrangør: Jazzens Venner Fyn
Seniorhus Odense,
Toldbodgade 5, Odense C
Danmarks nye superband, med de 3 musikere fra Kansas City Stompers - Kurt Riedel på trommer, Gert Rostock på bas og pianisten Palle Juul Hansen, der sammen med Rikke Mølgaard og Nicolai Bøgelund (arrangør for Lucas Greham m.v.) dannede bandet i 2019. All musikere er kendte fra et hav af radio-, tv-, teater- og festivaloptrædener med toppen af dansk og udenlandsk jazz gennem 50 år. I denne gruppe kommer Rikke Mølgaards fyldige og varme stemme helt til sin ret.

Jazzens Venner Fyn støttes af:

Odense Kommune - Odense Musikudvalg
Statens Kunstfond - Projektstøtteudvalget for Musik.

Dørene åbner kl. 12:00
Vis kort
9 Sep Foredrag

Foredrag: Trine Bramsen

Mandag den 9. september 2024, 10:00 - 12.00.
Pris: Entré: 30 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Seniorhus Odense,
Toldbodgade 5, Odense C
Mødestedet i Seniorhus Odense byder velkommen til et inspirerende og indsigtsgivende arrangement med Trine Bramsen, der vil dele sin rejse "Fra Fyn til Forsvarsminister" med os. Fra opvæksten i Svendborg til de tunge ministerposter. Mødestedet i Seniorhus Odense byder velkommen til et inspirerende og indsigtsgivende arrangement med Trine Bramsen, der vil dele sin rejse "Fra Fyn til Forsvarsminister" med os. Denne enestående chance for at komme tættere på en af nutidens markante politiske figurer finder sted i Seniorhusets hyggelige rammer.

Fra opvæksten i Svendborg til de tunge ministerposter, Trine Bramsen vil med personlig touch og indgående erfaringer belyse de mange facetter af et liv i politikkens centrum. Hør om hendes tid som retsordfører, ligestillingsminister og ikke mindst som forsvarsminister, og få indblik i de udfordringer, der følger med at bestride disse roller.

Dette foredrag er åben for alle, og til en overkommelig pris, får du muligheden for at blive klogere på, hvordan politiske karrierer formes. Det kræver ingen forhåndstil-melding - du kan blot møde op, købe en billet digitalt eller betale ved døren. Tag del i denne unikke begivenhed, hvor politik møder personlig historiefortælling
Vis kort
15 Sep Jazz

Swinging Feetwarmers Jazzband (D)

Søndag den 15. september 2024, 13:00 - 16:00.
Pris: Entré: 70/140
Hjemmeside: Se hjemmeside
Arrangør: Jazzens Venner Fyn
Seniorhus Odense,
Toldbodgade 5, Odense C
Fra Dixieland til swing lyder bandets motto. De har nu i over 30 år turneret i Nordtyskland, i de Baltiske lande, Østeuropa og Danmark. Et band, hvor man helt automatisk får lyst til at få "varmet fødderne". Besætning:
Eckart Gröhn: trompet, Flygelhorn og vokal
Gernot Johl: klarinet sopran- & alt sax.
Volkmar Zech: Trombone og vokal.
Hemmo Fahrenkrog: Guitar, Banjo og vokal
Norbert Suhr: Bas og vokal.
Thomas Franke: Piano
Nils Conrad: Trommer

Jazzens Venner Fyn støttes af:
Odense Kommune - Odense Musikudvalg
Statens Kunstfond - Projektstøtteudvalget for Musik.

Dørene åbner kl. 12:00
Vis kort
16 Sep Foredrag

Foredrag: Allan Poulsen

Mandag den 16. september 2024, 10:00-12.00.
Pris: Entré: 30 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Seniorhus Odense,
Toldbodgade 5, Odense C
Et spændende foredrag: Arrangementet byder på en formiddag med fascinerende anekdoter og personlige øjeblikke, som vil inspirere sportsentusiaster såvel som almindelige nysgerrige sjæle. "Mit liv i sporten -

og de mange mennesker jeg mødte undervejs"

Mødestedet inviterer til et unikt indblik i idrætsverdenen med arrangementet "Mit liv i sporten - og de mange mennesker jeg mødte undervejs".

Her vil massør Allan Poulsen, som har haft fingrene på pulsen - bogstaveligt talt - med de største danske sportsstjerner, dele ud af sin imponerende erfaring og de historier, han har samlet op gennem et langt liv i sportsverdenen.

Allan Poulsen tager dig med på en rejse gennem sin karriere, hvor han har været massør for både herre- ogkvindelandsholdet i fodbold, kvindefodboldens trofaste støtte gennem 25 år og 20 år dedikeret til kvindehåndbold. Han vil også fortælle om sit engagement i OB gennem 33 år og ikke mindst sin vedvarende tilknytning til cykelsporten i 75 år.

Allan kan prale af at have været med ved syvoghalvfjerds slutrunder EM, VM og OL, hvilket vidner om et liv, hvor sport har spillet en hovedrolle.

Arrangementet byder på en formiddag med fascinerende anekdoter og personlige øjeblikke, som vil inspirere sportsentusiaster såvel som almindelige nysgerrige sjæle
Vis kort
26 Sep Foredrag

"Live fra Amerika"

Torsdag den 26. september 2024, 19:00 - 21:00.
Pris: Entré: 195 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Arrangør: FOF Fyn-Fredericia
Seniorhus Odense,
Toldbodgade 5, Odense C
FOF foredrag med Jesper Steinmetz "Live fra Amerika" - Fra hvert et hjørne af USA. Næsten hver uge sætter Jesper sig op i et fly for at rapportere fra et nyt hjørne af USA. Han har siden 2010 været TV 2's USA-korrespondent og har indtil nu produceret reportager til de danske tv-seere fra 48 stater, ligesom han har dækket en stor del af Sydamerika.

I sit foredrag fortæller Jesper om livet som korrespondent. Han tager os med til præsidentvalgkamp, på besøg hos Donald Trump i Det Hvide Hus, til naturkatastrofer, Oscar-uddeling og til de fattigste hjørner af USA.

Nyheder fra hele verden
Jesper Steinmetz har været journalist i 19 år. Først politisk reporter på Jyllands-Posten, derefter på TV Avisens Christiansborg-redaktion og siden 2001 ansat på TV 2 Nyhederne. Gennem hans tid som nyhedsvært har han opnået stor erfaring med skarpe interviews og levende debatter. Jesper Steinmetz er desuden kåret til den bedste mandlige tv-vært i Danmark 2007 på den store tv-festival. Senest blev han også i 2009 kåret som årets tv-vært. De seneste år har Jesper ageret som både USA- og Europa-korrespondent, hvor han blandt andet har skrevet bogen "Live fra Amerika", der netop zoomer ind på hans erfaringer fra det udenlandske korrespondent liv i USA
Vis kort
28 Sep Undervisning

Dagskursus - Workshop v/ Kunstterapeut Tone Dea Larsen

Lørdag den 28. september 2024, kl. 09.30-15.
Pris: Entré: 200 kr Køb/bestil billet
Seniorhus Odense,
Toldbodgade 5, Odense C
Oplev et dagskursus med billedterapi, hvor du guides til at tegne dine tanker og følelser med pastelfarver på papir. Workshoppen fokuserer på personlig indsigt uden krav om kunstneriske resultater, hvor alle deltager aktivt og reflekterende. Denne dag bliver en lille prøve på, hvordan I kan arbejde med at skabe billeder og ad den vej måske blive lidt klogere på sig selv. Vi skal være 6-8 deltagere, og gruppen bliver en vigtig og aktiv del i processen.

Tone Dea Larsen vil præsentere jer for en arbejdsmetode, som I vil kunne bruge, hvis nogle af jer som gruppe har lyst til at fortsætte sammen efter workshoppen.

I arbejder med pastelfarver på papir, og materialerne vil blive stillet til rådighed og er inkluderet i deltagerprisen. Pastelfarverne får I med hjem.

Det allervigtigste at sige om billedterapi er, at man ikke behøver at kunne tegne for at være med.

Det er ikke tegneteknikken, der skal vurderes. Billedet er en afspejling af noget i dig, og det er det, der er det vigtige i billedterapi. Det har ikke et kunstnerisk formål, så billederne bliver ikke lavet for at skulle op og hænge over sofaen. Alt hvad du laver, er godt nok. Der er ikke noget der bliver vurderet som godt og skidt.

Dagens Program

1. Tone Dea vil komme med oplæg, og du har derefter ca. 30 minutter til at lave en tegning af det billede, der dannes i dig ud fra oplægget.

2. Næste skridt i processen er, at resten af gruppen danner en slags reflekterende team, og fortæller hvad de ser i det billede, du har skabt. Vi tolker ikke direkte, men åbner os og "lytter" til hvad billedet prøver at fortælle. Den, der har lavet billedet, tager det til sig som giver mening for ham/hende, og lader resten passere.

3. Frokost

4. Gentager vi processen med afsæt i de billeder, der allerede er skabt, og ved dagens afslutning er du forhåbentlig blevet lidt klogere på den lille del af dig, der den dag har villet op til overfladen.

Præsentation af Tone Dea Larsen
Jeg er uddannet fra kunstakademiet, jeg er ergoterapeut og jeg har en akademisk overbygning fra USA i expressive arts therapy - det vi herhjemme kalder kunstterapi. Jeg har arbejdet professionelt med kunst og kreativitet i mere end 40 år, både med mit eget skabende udtryk, hvor jeg tegner, maler og skriver, og som kunstterapeut i psykiatrien og i egen klinik. Mit fokus, når jeg arbejder med klienter, er på den kreative proces i skabende udtryk mere end på det færdige resultat.

Kursusledere: Annette Demant, Fyn@Tidslerne.dk , mobil 6065 0351

Dette dagskursus er kun for Patient medlemmer.

Har et medlem deltaget i samme kursus/foredrag indenfor 3 år og der er venteliste, skal medlemmet vige pladsen for nye deltagere.

Gem den mail, du modtager ved tilmeldingen. Får du brug for at framelde, skal du benytte mailen. Efter tilmeldingsfristens udløb er det ikke længere muligt at framelde og samtidig få refunderet kursusgebyr.

Du modtager ikke en fysisk billet. Arrangøren har deltagerliste.

Find dit medlemsskab her:


  1. Emnefelt i mails fra foreningen starter ALTID med medlemsnummer.

  2. I medlemsdatabasen - Log på med email og adgangskode. Har du ikke koden tryk på "Glemt adgangskode".

  3. Det er muligt at betale medlemskontigent på samme side. Vælg fanen "Betal regning".



Ikke medlem? Tilmeld dig gerne Kræftforeningen Tidslerne her
Vis kort
6 Okt Jazz

Second Line Jazz Band (S)

Søndag den 6. oktober 2024, 13:00 - 16:00.
Pris: Entré: 80/150
Hjemmeside: Se hjemmeside
Arrangør: Jazzens Venner Fyn
Seniorhus Odense,
Toldbodgade 5, Odense C
Selv om har haft besøg af vores "husorkester" fra Göteborg mange gange, så er gensynsglæden altid stor! Bandet er måske Sveriges mest populære traditionelle jazzorkester og er kendetegnet ved deres udadvendte og friske spillestil. Line Up
Niklas Carlsson (trombone)
Klas Nilsson (trompet)
Olof Skoog (klarinet / sax)
Hampus Andersson (guitar)
Per Bach (bas)
Johan Horner (trommer)

Jazzens Venner Fyn støttes af:
Odense Kommune - Odense Musikudvalg
Statens Kunstfond - Projektstøtteudvalget for Musik.

Dørene åbner kl. 12:00
Vis kort
6 Okt Foredrag

Cafémøde med tema: Før og efter et selvmord og livsbalance med mindfulness - Odense

Søndag den 6. oktober 2024, kl. 14-16.30.
Seniorhus Odense,
Toldbodgade 5, Odense C
Efterladte efter selvmord, Lokalkreds Fyn, inviterer til cafémøde med temaet: Før og efter et selvmord og livsbalance med mindfulness. Mødested: Seniorhus Odense, Toldbodgade 5, 5000 Odense. Vi skal være i mødelokale Værkstedet. Eftermiddagens program:

Velkomst og kort præsentation af deltagerne - ved John Jespersen

Før og efter et selvmord og livsbalance med mindfulness - Oplæg ved: Mai Bakmand og Kim Oechsle, Egå

Kim og Mai mistede deres 16-årige søn til selvmord i 2018. Fem år efter har de begge skiftet spor i livet. Det var den samme skelsættende begivenhed, der førte dem nye retninger.

Kim arbejder som terapeut med metakognitiv terapi, mindfulness og hypnose. Mai er kommunikationsmedarbejder på et hospital.

Mais oplæg handler om sønnen Martin, som led af angst og skolevægring. Hun fortæller både om hans liv og tiden efter hans død.

Kims oplæg handler om at bruge mindfulness som et redskab til at finde balance i livet ved at blive mere bevidst om tanker, følelser og sanser i nuet.

Der serveres kaffe/the.

Afrunding - Farvel og tak for i dag.

Alle er velkomne!

Link til:

Cafémøde med tema: Før og efter et selvmord og livsbalance med mindfulness - Odense - Efterladte.dk
Vis kort
30 Okt Foredrag

Foredrag - Min rejse til rask igen - Budwig-kuren, kost og kosttilskud v/Peter Køpke

Onsdag den 30. oktober 2024, kl. 19-20.30.
Pris: Entré: 100 kr Køb/bestil billet
Seniorhus Odense,
Toldbodgade 5, Odense C
Peter Køpke holder foredrag om rejsen, fra han som 60-årig fik konstateret prostatakræft og om de ændringer, der virkede for ham og som gør, at han i dag er rask. Peter fortæller hvordan Budwig kuren tilberedes. Foredraget er åbent for alle. Tidl. Vognmand Peter Køpke, fik i 2007 konstateret prostatakræft som 60-årig.

Sygdommen blev anset som stationær, lægerne vurderede, at den ikke ville bedre sig, men tværtimod forværres med tiden.

Peter Køpke besluttede selv at tage ansvaret for sit helbred.

Peter Købke fortæller om de ændringer, der virkede for ham, og som gør, at han i dag er rask og hans knoglemetatastaser er forsvundet og hans PSA tal er er ændret fra 593 til 0,2.

Budwigkuren, motion, livsstil, tankegange, kost og kosttilskud har tilsammen givet et godt resultat for ham.

Kom og hør Peters historie, hvad han gjorde. Han vil bla. fortælle om budwig kuren og hvordan han tilbereder den.

Det foregår i Seniorhuset i lokalet "Kunstværkstedet".

Læs mere om Peter og Budwig kuren her på Tidslernes hjemmeside.
Der er 4 gode artikler om kuren.


Tidslerne serverer lidt godt til ganen i pausen.

Alle er velkomne.

Kursusleder: Annette Demant, Fyn@tidslerne.dk, Mobil 60650351

Gem den mail, du modtager ved tilmeldingen. Får du brug for at framelde, skal du benytte mailen. Efter tilmeldingsfristens udløb er det ikke længere muligt at framelde og samtidig få refunderet kursusgebyr.

Du modtager ikke en fysisk billet. Arrangøren har deltagerliste.

Find dit medlemsskab her:


  1. Emnefelt i mails fra foreningen starter ALTID med medlemsnummer.

  2. I medlemsdatabasen - Log på med email og adgangskode. Har du ikke koden tryk på "Glemt adgangskode".

  3. Det er muligt at betale medlemskontingent på samme side. Vælg fanen "Betal regning".



Ikke medlem? Tilmeld dig gerne Kræftforeningen Tidslerne her

Det er IKKE et krav at være medlem for at deltage i foredraget, men du støtter en god sag og får din billet til halv pris
Vis kort
Download denne liste som pdf