Nordsjællands Veterantog

: Nordsjællands Jernbaneklub er en forening af jernbaneinteresserede. - Vi er ca. 300 medlemmer i alt. - De 100 er aktive medlemmer, som kommer på værkstederne, kører på togene og deltager i klubbens mange aktiviteter.
Nordsjællands Veterantog er en godkendt jernbaneoperatør, som kører på det danske jernbanenet med materiel fra de to tilknyttede jernbaneklubber, Nordsjællands Jernbaneklub og Nordisk Jernbaneklub. Togene betjenes af klubbernes medlemmer, der er oplært og uddannet til at varetage de forskellige roller på togene.
Hvor bor vi? Vi har til huse i to historiske bygninger: - Græsted Station: Græsted Stationsvej 84, 3230 Græsted. - Rungsted Remise: Østre Stationsvej 27, 2960 Rungsted.
Kom og vær med! Som medlem kan du blandt andet: - Køre med som personale på rigtige tog. - Arbejde med det, du brænder for. - Uddanne dig. - Hjælpe andre til at få gode oplevelser. Du får også: - Klubbladet "Bumletoget" to gange om året. - Det interne blad "Natsporet", som hver måned fortæller, hvad der sker i klubben netop nu. Som nyt medlem får du en fast kollega, som hjælper dig i gang. Tøv ikke med at fortælle os, hvad du kunne tænke dig at være med til: - På togene eller ved et af vores arrangementer. - Besøg os på værkstederne. - Via vores hjemmeside, https://veterantoget.dk/.
Hvorfor blive medlem?
At være medlem er en givende oplevelse, uanset hvor mange timer man bruger på det. Medlemmerne vil gerne:

Nordsjællands Veterantog

Græsted Stationsvej 84

3230 Græsted

Yderligere information: Hjemmeside