KultuNaut
Den elektroniske kulturguide
Dansk
Dansk
Svensk
Engelsk
Tysk
toggle menu
Ukraine
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Søg i kalenderen
Søg avanceret
Søg steder
Søg foreninger
Søg biograffilm
Din huskeliste
Indtast event
Redigér event
PR-service
Fundraising
Login
Hent data
Widget
Specialkalendere
Onsdag 14. aug.
113.809
arrangementer
Flæsketorvet
Flæsketorvet
1711 København V
Flæsketorvet
Flæsketorvet
Flæsketorvet
1711 København V
Gå til
Skråfoto
Google
Rutevejl.
Google
StreetView
Lat: 55.6681
Lon: 12.5593
Det sker: Flæsketorvet
Viser
23
events
fra/efter 14. aug. 2024
Viser
23
events
fra/efter 14. aug. 2024
Gastronomi
Åbning af festivalpladsen
Kom med til åbning af dette års festivalplads for Copenhagen Cooking. Program for åbningen. Festivaløl til de 100 første gæster.
Tor. 22. aug. 2024 kl. 15.30-18,
Flæsketorvet
Husk
Vis liste
Gastronomi
Kålens Magi: Dolmaer og Delikatesser Fra Verdens Køkkener
Kålens Magi: Dolmer og Delikatesser Fra Verdens Køkkener inviterer dig til at opleve en kulinarisk rejse, hvor kål er i centrum.
Tor. 22. aug. 2024 kl. 19-21,
Flæsketorvet
Husk
Vis liste
Gastronomi
Pizza Workshop
Kom og vær med, når Arla i samarbejde med Il Fornaio slår teltdugene op og inviterer til Pizza Workshop den 22. 24. august. Her får madentusiaster i alle aldre mulighed for at få mel på fingrene og bage deres helt egen italienske surdejspizza.
Tor. 22. til lør. 24. aug. 2024,
Flæsketorvet
Husk
Vis liste
Gastronomi
Når snakken falder på kål&ko med Adam Aamann
Rå, fermenteret, stuvet, syltet, stegt, grillet, dampet, kogt eller braiseret? Tilberedningsmetoderne er mange, når snakken falder på en af planterigets største personligheder, nemlig kålen.
Fre. 23. aug. 2024,
Flæsketorvet
Husk
Vis liste
Gastronomi
Mangholm smager på sæsonens grønkål med pisket cream fraiche
På festivalpladsens scene tager Tine Hage og Philipp Lindner fra det økologiske, regenerative jordbrug Mangholm en række friske og sprøde grøntsager med fra deres egen produktion og byder publikum på en quiche lavet med deres eget Ølandshvedemel.
Fre. 23. aug. 2024,
Flæsketorvet
Husk
Vis liste
Gastronomi
Umuts kulinariske kål&kosensation
Umut Sakarya, inviterer dig til en dag fyldt med madlavning, indsigt og masser af grin. Under showet vil Umut demonstrere, hvordan man laver Lahana Sarmasi med en twist - serveret med en forfriskende hvidløgsyoghurt og skilt med dildolie.
Fre. 23. aug. 2024,
Flæsketorvet
Husk
Vis liste
Gastronomi
Kål, kål og atter kål med Claus Meyer
Denne dag vil Claus Meyer slå et slag for dansk kål i flere former og farver, når han udfolder sin kreativitet inden for kålens mange muligheder.
Fre. 23. aug. 2024 kl. 13-13.45,
Flæsketorvet
Husk
Vis liste
Gastronomi
Dansk kål- og mejerimagi med Philip Grønkjær
Hvordan kan man bruge få men gode mejeriprodukter som smagsgiver i grønne retter? Kok og kulinarisk konsulent Philip Grønkjær tager dig med på en smagsrejse gennem dansk sommerkål smagt til med lækkerier fra.
Fre. 23. aug. 2024 kl. 14-14.45,
Flæsketorvet
Husk
Vis liste
Gastronomi
20 ÅRS MADGLÆDE: Markering af 20-året for Det Nordiske Manifest og Copenhagen Cooking
Kom og vær med til at fejre to årtier med nordisk madkultur og gastronomi! Vi markerer 20-året for Det Nordiske Manifest og Copenhagen Cooking med en festlig begivenhed fyldt med inspirerende taler, lækker mad og drikke samt kongelig tilstedeværelse.
Fre. 23. aug. 2024 kl. 15-16.30,
Flæsketorvet
Husk
Vis liste
Gastronomi
Det Nordiske Manifests betydning for dig og mig: En samtale mellem Rasmus Munk og Kamilla Seidler
Oplev en tankevækkende samtale mellem to af Nordens mest innovative kokke, Rasmus Munk fra Alchemist og Kamilla Seidler fra Lola (tidligere Gustu i Bolivia), modereret af Pelle Øby Andersen.
Fre. 23. aug. 2024 kl. 15.15-15.35,
Flæsketorvet
Husk
Vis liste
Gastronomi
Syltedronningen inviterer til pesto-party
Mød Syltedronningen Helena Grayston, når hun tryller med kål, der hengemmes på glas og flaske. Man tror det ikke lige, men kål kan blive til mange forskellige og velsmagende pestoer, og kinakål bliver fermenteret til kimchi.
Fre. 23. aug. 2024 kl. 16-16.45,
Flæsketorvet
Husk
Vis liste
Gastronomi
Når snakken falder på kål med Adam Aamann
Rå, fermenteret, stuvet, syltet, stegt, grillet, dampet, kogt eller braiseret? Tilberedningsmetoderne er mange, når snakken falder på en af planterigets største personligheder, nemlig kålen.
Fre. 23. aug. 2024 kl. 17-17.45,
Flæsketorvet
Husk
Vis liste
Indlæs flere events
Få denne søgning på din mobiltelefon
Hent denne søgning som widget til egen hjemmeside