Tornby Undervisningssted
Hovedvejen 359850 Hirtshals
Tlf: 98977422
GPS-info: Lat 57.5342, Lon 9.94462
Viser 1 event fra/efter 15. mar. 2025

Madlavning med Ejner - kun for mænd
Onsdag den 8. januar til onsdag den 2. april 2025, 12 mødegange kl. 17.30-20.15.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Arrangør:
Vendsyssel - fritid for alle
Tornby Undervisningssted,
Hovedvejen 35, Hirtshals
Er du mand og har lyst til lave eller lære at lave mad sammen med andre mænd?. Hvis du allerede både kan lave mad og/eller gør det, kunne du måske tænke dig at være sammen med andre mænd med samme interesse? Få ny inspiration?.
Så er chancen der nu!
Vi mødes om onsdagen kl. 17.30 og finder de gode smage frem
Det vil være et mix af traditionelle hverdagsretter krydret med enkelte mere festlige middage. Forkundskaber ikke nødvendige, og kursisternes ønsker og behov vil indgå i kursusforløbet
Udover kursusprisen er der udgifter til råvarer pr. gang på omkring kr. 75-100,-, som du betaler direkte til underviseren
Medbring: Forklæde, viskestykke, karklud og skarp kniv.
Min. 6 max. 12 deltagere
Underviser Ejner Jensen, der oprindeligt er uddannet folkeskolelærer, er autodidakt ud i madlavningens kunst. Har altid interesseret sig for at frembringe de gode smage i selv de simple og traditionelle retter. Grundlaget for kogekunsten blev lagt i de unge år, hvor han var i en slags mesterlære hos sin mor, der var en travl kogekone
Hold: 25020
Vis kort
Så er chancen der nu!
Vi mødes om onsdagen kl. 17.30 og finder de gode smage frem
Det vil være et mix af traditionelle hverdagsretter krydret med enkelte mere festlige middage. Forkundskaber ikke nødvendige, og kursisternes ønsker og behov vil indgå i kursusforløbet
Udover kursusprisen er der udgifter til råvarer pr. gang på omkring kr. 75-100,-, som du betaler direkte til underviseren
Medbring: Forklæde, viskestykke, karklud og skarp kniv.
Min. 6 max. 12 deltagere
Underviser Ejner Jensen, der oprindeligt er uddannet folkeskolelærer, er autodidakt ud i madlavningens kunst. Har altid interesseret sig for at frembringe de gode smage i selv de simple og traditionelle retter. Grundlaget for kogekunsten blev lagt i de unge år, hvor han var i en slags mesterlære hos sin mor, der var en travl kogekone
Hold: 25020