Spring til indhold
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
3/11 2022
Boesagerskolen
Flodvej 89
2765 Smørum
Tlf: 72 59 82 00
Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.7328, Lon 12.3069


Arrangementer

Boesagerskolen, Diverse: Undervisning kl. 17-21.30

Creme og salver med honning og uden tilsætningsstoffer - workshop

Lær at lave dine egne cremer og salver, som passer til din hud og ikke indeholder fyldstoffer, unødvendige tilsætningsstoffer, kemikalier eller pesticider. Alle produkter er lavet med udgangspunkt i honningbiernes produkter og koldpressede planteolier.

Mere

Boesagerskolen, Sportsturnering: Cykelløb

Bastrup Sø Rundt 2024 - BSR-Motion

Mere

Boesagerskolen, Diverse: Undervisning kl. 10-16

Lav dine egne olier til kosmetik - Søndagsworkshop

At lave sine egne olier er et stort ønske hos mange mennesker. Dels for at være sikker på, at man ikke tilføjer sin krop unødvendige og måske skadelige stoffer.

Mere

Boesagerskolen, Diverse: Undervisning 18 mødegange kl. 18-19.40

Spansk 2, m/ Gitte Pedersen

Du har fulgt spansk en sæson på aftenskole og vil gerne arbejde videre med sproget. Vi skal tale en masse spansk, og derudover fortsætter vi med grundbogen 'Viva la vida'. Du skal regne med hjemmearbejde til hver gang.

Mere

Boesagerskolen, Diverse: Undervisning kl. 17-21.30

Koldrørt sæbe uden tilsætningsstoffer - workshop

Mange mennesker stiller i dag - med rette - spørgsmålstegn ved de ingredienser og fremstillingsmetoder der bruges i kommercielt fremstillede produkter.

Mere

Boesagerskolen, Diverse: Andet 3 mødegange kl. 17-20.30

Hverdagsmad med bælgfrugter (x3) m/ Line H. Nielsen

Både kroppen og kloden får det bedre, hvis vi skruer ned for mængden af kød på middagsbordet og op for det plantebaserede køkken. Men det betyder ikke, at du behøver at skrue ned for smagen og glæden ved et godt måltid.

Mere

Boesagerskolen, Diverse: Undervisning kl. 10-14.30

Fyldte chokolader med honningkaramel o.l. lørdagsworkshop

Fyldte chokolader kan umiddelbart virke som noget, der vil tage år at lære. Det er dog slet ikke så svært, og stoltheden kender ingen grænser første gang, at man serverer et stykke chokolade, fyldt med blød honningkaramel.

Mere