Spring til indhold
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
2/4 2024
Jetsmark Idrætscenter
Bredgade 140
9490 Pandrup
Tlf: 98 24 75 55
Yderligere information: Hjemmeside
Åbent: Se www.jic.dk

Vi er et idrætscenter med 2 idrætshaller, springcenter, svømmehal, fitnesscenter, 8 fodboldbaner, kunststofbane, Pandrup Fysioterapi og vandrerhjem.
Vi er samlingspunktet for de lokale idrætsforeninger, ligesom vi har åbne døre for Jammerbugt Kommunes mange turister, som hvert år besøger Blokhus-området Her kan man booke værelser til overnatning eller træningslejre, men man kan også booke en badmintonbane, tage en tur i svømmehallen eller fitnesscenter...eller blot komme forbi og nyde en slush ice med børnene. Velkommen i Jetsmark Idrætscenter!


Arrangementer

Jetsmark Idrætscenter, Musik: Gospel/Kor/Fællessang 16:00-18:00

Den Danske Sang - Sange om natur og folket i Jetsmark Idrætscenter

En fredag eftermiddag med fortælling om Den Danske Sang og sange fra Højskolesangbogen - sammen med Christine Hjort Bjerre og Jan Mygind. Lokale Lasse Ladefoged Børgesen indleder med egne sange og giver os et indblik i inspirationen.

Mere

Entré: 75 kr

Jetsmark Idrætscenter, Musik: Klassisk kl. 16.00 - 18.00

Kulturen Rykker Ud - Den Danske Sang samt Sange om natur og folket

"Den Danske Sang" med Christine Hjort Bjerre og Jan Mygind samt "Sange om natur og folket" med Lasse Ladefoged Børgesen.

Mere

Entré: 75 kr

Jetsmark Idrætscenter, Musik: Dansegulv 18-02

KÆMPE Julefrokost i Jetsmark Idrætscenter

KÆMPE Julefrokost inkl. lækker julebuffet og fri bar med fadøl, vand og vin kl. 18.00-02.00! Perfekt til venner, naboer eller virksomheder!

Mere

Entré: 695 kr