Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.
  • Alle genrer
  • Nulstil
Kulturhuset Pavillonen

Kulturhuset Pavillonen

Kærvej 11
8500 Grenaa
Tlf: 86 32 16 33
Hjemmeside
Åbent: Man-fre kl. 10-21 og lør-søn kl. 12-19

Hele Djurslands Kulturhus med et væld af aktiviteter koncerter med store anerkendte navne, mindre opcoming navne, klassisk, rock, pop, hiip hop, jazz m,m, shows, børneunderholdning, Teater, Kunstudstillinger samt amatørteater, billedskole, danseundervisning, musikundervisning og meget mere



Viser 50 events fra/efter 17. jul. 2024

David Ramirez Gomez

Fredag den 9. august til søndag den 15. september 2024, kl. 17:00.
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulturhuset Pavillonen Kærvej 11, Grenaa
Fernisering fredag den 9. august kl. 17.00 David Ramirez Gomez er opvokset i Colombia og har boet og arbejdet som kunstner Danmark siden 2008. David Ramirez Gomez udtrykker sig således om sin kunst:
Jeg arbejder primært med migrationsrelaterede emner og med udgangspunkt i min egen situation som indvandrer. Jeg undersøger det forhold, man har til sit hjemland, sin kultur og sin familie i en globaliseret tid, hvor displacement, afsavn, tab og længsel er status quo. Jeg udvikler mine værker med udgangspunkt i mine egne erfaringer, oplevelser og følelser og dyrker samtidigt en forbundethed med vor samtids kollektive bevidsthed, da disse tematikker er universelle i deres undersøgelse af fremmedhed. Jeg tilgår disse emner med ømhed og bearbejder følelserne gennem en længevarende og undersøgende skabelsesproces og inviterer den besøgende ind i mit univers, i mine oplevelser og "fremmed" i det danske samfund.
Mit foretrukne medie er maleri, men jeg udtrykker mig ofte igennem installation, skulptur, keramik og performance. Jeg er dybt fascineret af hverdags- og genbrugsmaterialer og bruger dem som en del af min proces og overvejelser over hverdagslivets kontinuitet i kontrast til materialernes, øjeblikkets og livets forfængelighed/midlertidighed
Luk

Pavillonen på græs 2024

Fredag den 23. august 2024, kl. 19.
Pris: Entré: 370 kr Køb/bestil billet
Kulturhuset Pavillonen Kærvej 11, Grenaa
Pavillonen på græs præsenterer. Hovednavn: KrebsFalch. OPVARMNING: Navn bliver offentliggjort i januar. Med baggrund i den succes de utroligt mange roser vi fik for de sidste års Pavillonen på græs, har vi skabt en tradition i Grenaa med masser af festivalstemning. Det er med stolthed vi nu kan præsentere selveste Poul Krebs & Michael Falch i samme band - Krebs Falch - med fuldt band masser af hits gennem de sidste 3 årtier som hovednavn. Det bliver eksklusivt da det kun er denne sommer de tager ud med band, da denne koncert ligger i slutningen af sommeren bliver det en af deres sidste koncerter i denne formation. udtaler Jesper Jul fra Pavillonen

Grenaa har fået sin egen festival - Pavillonen på Græs
Vi byder velkommen til en kæmpe musikfest, når Pavillonen går på græs 23. august 2024. Forestil dig en lun sommeraften, hvor en fed koncert kryber ind under huden løfter humøret ind i nye dimensioner. Tænk på, hvordan du står sammen med dine venner, har en kold øl i hånden, mens kinderne blusser bassen fra scenen taktfast smelter sammen med din puls. Den sitrende, varme stemning med fællesskab solid, nærværende rockmusik, der får hverdagens trivialitet til at fordampe.... så har du en idé om, hvad Pavillonen på græs kommer til at handle om.
Det bliver en intim lille festival da pladsen har begrænset antal pladser - så hyggen musikken er helt i top lidt eksklusiv.

Hovednavn : Krebs Falch

KREBSFALCH KALDER SOMMEREN TILBAGE
Poul Krebs Michael Falch har udsigt til en totalt udsolgt akustisk duotur til foråret. Nu kommer de til Pavillonen på græs, hvor de bliver backet op af deres fælles band bestående af Troels Skjærbæk (bas), Mikkel Reumert Damgaard (keys), Vicky Singh (guit.) Peter Dombernowsky (tr). På sommertogtet rundt i landet i 2024 vil KrebsFalch deres fælles band fokusere på de største sange i nye friske forklædninger. KrebsFalch har i anledning af deres turné udsendt singlen "Kalder drømmene tilbage", nu kalder de altså så sommeren tilbage.

HUSK køb din billet inden den stiger!
KØB BILLETTER
01 dec - 10 jan kr. 370,- incl. gebyr
11 jan - 6 marts kr. 395,- incl. gebyr
7 marts - 6 maj kr. 425,- incl. gebyr
7 maj - 22 august kr. 450,- incl. Gebyr
23 august kr. 500,- incl. Gebyr

Praktisk information:
Pavillonparken ved Pavillonen, unummererede pladser

Læs mere på Pavillonen.dk
Luk

Vi spiser sammen - med fællessang

Tirsdag den 3. september 2024, kl. 18.
Pris: Entré: 120 kr Køb/bestil billet
Kulturhuset Pavillonen Kærvej 11, Grenaa
Vi gentager succesen - vi spiser sammen for billig mønt. Vi slår et slag for fællesskab samvær, når vi afholder "VI SPISER SAMMEN" med en dagens ret til fornuftige penge - efterfølgende er der fællessang. Det hele er helt uformelt hvor vi kan være sammen om et måltid møde nye mennesker.

Kernen er, at måltider fællesspisning skaber fællesskaber, som bringer mennesker sammen, der ikke normalt mødes. Målet er så, at vi alle skal blive bedre til at invitere andre indenfor - men så til at selv at sige ja tak til invitationer til at deltage i nye fællesskaber.

Vi får besøg af gruppen "Sangskatterne" som i flere år har afholdt fællessangs arrangementer i Randers med stor succes.
Sangskatterne skriver selv: Helt nede på jorden fællessynger vi alle de sange, vi alligevel går nynner for os selv i dagligdagen. Her er dansk udenlandsk pop blandet op med klassiske årstidssange i en skøn buket, der giver et gevaldigt godt humør.
Sangskatterne består af Mikkel Frost, der spiller guitar synger for, Bjarke Houmann som spiller bas kommer med kække kommentarer Mogens Jensen, der holder det hele på sporet bag tangenterne.

Hos Sangskatterne skal man ikke kunne synge opera, eller rent eller noget som helst, for det hele skabes sammen, i fællesskab det er summen af de fælles toner, der giver resultatet.
Medbring din opladte mobil, her finder vi teksterne til de sange vi skal synge så er vi klar!

Læs mere på Pavillonen.dk
Luk

Foredrag med Daniel Rye - Gidsel i 398 dage

Onsdag den 4. september 2024, kl. 19.
Pris: Entré: 355 kr Køb/bestil billet
Kulturhuset Pavillonen Kærvej 11, Grenaa
Syrien tur/retur. Foredraget starter den 17. maj 2013, hvor Daniel bliver kidnappet af Islamisk stat. Og slutter først 9 år senere, på vej ud af et gråt lokale hos FBI, hvor Daniel lige har sidder overfor sit værste mareridt i fire timer.

D. 17. maj 2013 ændrede livet sig fuldstændig for den danske fotograf, Daniel Rye. Han bliver kidnappet af Islamisk stat holdt som gidsel i 398 dage. I starten sidder Daniel selv, mens han bliver udsat for voldsom tortur, der får ham til at forsøge først at hænge sig selv derefter at flygte. Daniel når sit fysiske mentale lavpunkt efter en måned derfra ændre tingene sig langsomt. Daniel bruger sin fortid som elitegymnast til at bygge sig selv op fysisk. Efter en måneds tid bliver han sat sammen med andre vesterlændinge bland andet Pierre Torres James Foley. Dette bliver starten på et tæt venskab en genopbygning af Daniels psyke. Daniel Pierre bliver forhandlet ud, mens James må sidde tilbage i cellen. Daniel når kun at være fri i to måneder før han, ligesom resten af verden, ser James blive symbolet på Islamisk stats brutalitet.

D. 20 juni 2014 træder Daniel ud i friheden efter 13 måneder som gidsel. Dagen som skulle være den bedste i Daniels nye liv, bliver starten på en lang kamp om at finde tilbage til noget normalt. For kan man overhovedet forvente at få et lykkeligt liv, efter sådan en traumatisk oplevelse? Heldigvis får Daniel hjælp af en dygtig psykolog, som giver Daniel konkrete værktøjer. En af dem handler om; ikke at flygte fra det, der er svært. Hvilket ender med at sende Daniel over Atlanten - til Washington besøge sit værste mareridt, som sidder i et lille gråt lokale, hos FBI, i en grøn fangedragt drikker Starbucks kaffe.

Arrangør: MOD TIL, arrangerer foredrag med ildsjæle

Centersalen, nummererede siddepladser

Læs mere på Pavillonen.dk
Luk

Ole Frimer & Knud Møller

Lørdag den 7. september 2024, kl. 20.
Pris: Entré: 100-200 kr Køb/bestil billet
Kulturhuset Pavillonen Kærvej 11, Grenaa
To af Danmarks bedste guitarister optræder sammen i Pavillonen. Sangeren guitaristen Ole Frimer har været en fremtrædende skikkelse i det danske musiklandskab i årtier. Med sin unikke "flesh to string"- teknik, sangskrivning vokal arbejde, har han opnået international anerkendelse har modtaget priser for det, i både ind- udland. I alt 13 albums er det blevet til gennem tiden.

Ole Frimer Bands seneste album "Live in Eppingen" som blev udgivet på tyske Katti Records i 2020, fik stor opmærksomhed i både Europa i USA, bandet har udvidet deres koncertvirksomhed til store dele af det europæiske kontinent.
Med Jesper Byllling på bas Claus Daugaard på trommer har Ole Frimer nogle rutinerede folk bag sig.

Knud Møller, som i dag bor i Hedensted, har i høj grad markeret sig i nærmest en menneskealder som en fabelagtig guitarist. Han er ligefrem sammenlignet med Gud, han er for mange med kærlighed til guitarspil helt deroppe.
De fleste kender ham måske mest fra samspillet med Johnny Madsen Band.
Desuden i mange år sammen med den hollandske troubadour Hans Theessink.
Knud Møller fra Hjørring er uddannet på Nordjysk Musikkonservatorium i 1979 på Musikpædagogisk linje med violin! I 2008 blev han kåret som Danmarks bedste guitarist. Guitar-guden er desuden kendt som en af hovedkræfterne bag Allan Olsen, Peter Belli Poul Krebs. I mere end 30 år var han Johnny Madsens foretrukne guitarist. En stor aften venter os på Rampelys med de to herrer Frimer Møller.

Ole Frimer - guitar/vokal
Knud Møller - guitar
Jesper Bylling - bas
Claus Daugaard - trommer

Pavillonsalen - Caféopstilling

Læs mere på Pavillonen.dk
Luk

Harmonika undervisning i Grenå

Mandag den 9. september til mandag den 2. december 2024, 12 mødegange kl. 14-16.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kulturhuset Pavillonen Kærvej 11, Grenaa
Arrangør: Aof Nord Djurs
Holdundervisning, hvis der er deltagere nok, og niveauet passer sammen, og du ønsker det, ellers indviduel undervisning (25 min. pr. deltager). Kurserne er for. begyndere - letøvede - middel-øvede. Der undervises. Efter noder.

Hvis du er
begynder, lærer du det grundlæggende i første sæson.

Hvis du er letøvet,
lærer du at spille lettere sange. Både kendte og ukendte.

Hvis du er
middel-øvet, lærer du at spille både sange og folkemusik. Både kendte og
ukendte.

Kontakt evt. Vivi
Albér for yderligere oplysninger og aftale om tidspunkt. Tlf.: 29 86 68 46
(gerne SMS)

Medbring harmonika

Underviser: Vivi Albér
Hold: 5924207001
Luk

The Boyband - "As long as you love tour"

Lørdag den 14. september 2024, kl. 20.
Pris: Entré: 290 kr Køb/bestil billet
Kulturhuset Pavillonen Kærvej 11, Grenaa
"As Long as you love tour". Ret på øjenbryn midterskilning, fyld et par sjatter fra barskabet i din Eastpack så afsted til festen hvor stereoanlægget banker varme Boyband-hits ud som på rullebånd!". Lyder det så som din ungdom i de glade 90ere??

Kærlighed Boybands har altid gået hånd i hånd... Denne aften bliver ingen undtagelse!

Siden 2018 har The Boyband, sammen med jer, dannet et fantastisk fællesskab skabt et genhør med de største klassikere fra boybands som Backstreet Boys, Take That, Westlife, Boyzone, Five mange flere. The Boyband er Danmarks eneste tribute boyband, målet er at ære disse ikoniske gruppers fantastiske popsange.

Nap dine 90er buddies under armen oplev et forrygende genhør med kæmpe pophits krydret med venindeskrål, kærlighed fælleskab.

Du vil IKKE fortryde denne oplevelse - As Long As We Love It!

Centersalen

Læs mere på Pavillonen.dk
Luk

Lydmor

Fredag den 20. september 2024, kl. 20.
Pris: Entré: 100-195 kr Køb/bestil billet
Kulturhuset Pavillonen Kærvej 11, Grenaa
"Space Tour". Tag med LYDMOR på en musikalsk rejse tilbage til fremtiden når hun optræder med hendes nye Space Tour. Lydmor (aka Jenny Rossander) står aldrig stille i sit musikalske virke udtryk. Sidst hun var på tour var det i akustiske klæder - nu vender hun sig atter mod de elektroniske toner i en excentrisk blanding af alt, hvad der udgør Lydmor. Komplet med drama, sårbarhed fuldt smadder på sanseindtrykkene.

Space Tour koncerten indeholder elementer fra alle aspekter af Lydmor's virke, men der er ikke nogen tvivl om at det visuelle kommer i højsædet. Der er store oplevelser i vente.

Publikum fik en forsmag på den tilbagevendende elektroniske matriark i sommeren'23.
På Heartland Festival fik Lydmors koncert et propfyldt telt et feststemt publikum til at koge over. GAFFA fastslog i anmeldelsen, at Lydmor er "en af nationens største musikalske genier" kvitterede med fem stjerner ordene: "Det her er Lydmor, præcis som du har set hende før. Bare bedre.
Det er en næste-generations computerprocessor. Hurtigere, mere kølig energieffektiv. Ultra organisk sæt leveret med musikalsk overlegenhed overmenneskelig all-over-the-placeness. Sidst Rossander var til tramp, genfødte hun sit spillested. Denne gang har Rossander genfødt Lydmor"

Pavillonsalen - Caféopstilling

Læs mere på Pavillonen.dk
Luk

Jacob Taarnhøj

Torsdag den 26. september 2024, kl. 19.
Pris: Entré: 275 kr Køb/bestil billet
Kulturhuset Pavillonen Kærvej 11, Grenaa
Comedy tour 2024. "Standard" er Jacob Taarnhøjs mest upersonlige onemanshow til dato. Så upersonligt, at han først har valgt at omtale sig selv i tredjeperson derefter ladet chatbotten ChatGPT skrive resten af pressemeddelelsen: Den unge komiker Jacob Taarnhøj bringer grin latter tilbage til scenen med hans tredje onemanshow.

Jacob Taarnhøj har været en stor del af komisk underholdning i det danske samfund i mere end et år. Hans tredje oneman show vil være en sjov, engagerende munter oplevelse med nye jokes skitser, der vil få publikum til at grine højt.

Showet har det hele: Fromme vittigheder, fantasifulde taler en ordentlig mængde historiefortællinger, der vil gøre det til en aldrig før set oplevelse. Derudover vil der være et afsnit med publikumsinteraktiv natklub, hvor Jacob vil udforske sine publikummers inderste tanker ønsker.

Kom få en uforglemmelig aften med Jacob Taarnhøj hans tredje oneman show. Det er en oplevelse, du ikke må gå glip af.

Centersalen

Læs mere på Pavillonen.dk
Luk

Bryan Adams Tribute

Lørdag den 28. september 2024, kl. 20.
Pris: Entré: 255 kr Køb/bestil billet
Kulturhuset Pavillonen Kærvej 11, Grenaa
Efter 14 år er BRYAN ADAMS TRIBUTE sultne som aldrig før, det er bestemt ikke uden grund, at bandet bliver betegnet som et af de mest autentiske velspillende tribute-acts i hele Europa. De der har oplevet bandet før, kan skrive under på, at BRYAN ADAMS TRIBUTE leverer et top-trimmet rock-show, der ligger så rystende tæt opad originalen, at selveste Bryan Adams har kvitteret med et: "cool man!".

Frontmand Claus Hassing, der både lyder som ligner Bryan Adams, fuldender billedet af, at man står lytter til det storsælgende canadiske rock-ikon, mens man synger med på Summer of 69, Cuts Like A Knife, Heaven, Run To You, Everything I Do alle de andre Adams klassikere.

Kom oplev den fede stemning med de gode gamle nostalgiske rock-sange.

Centersalen

Læs mere på Pavillonen.dk
Luk
Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.