Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.
  • Alle genrer
  • Nulstil
Østerbro Bibliotek

Østerbro Bibliotek

Dag Hammarskjölds Allé 19
2100 København Ø
Tlf: 3538 1648
Hjemmeside



Viser 3 events fra/efter 16. jul. 2024

Musikquiz for Musikelskere - Båndsalat

Tirsdag den 27. august til tirsdag den 17. december 2024, kl. 18-21.
Pris: Entré: 50 kr Køb/bestil billet
Østerbro Bibliotek Dag Hammarskjölds Allé 19, København Ø
Er du vild med musik og kan huske de gamle dage med kassettebånd så kom forbi Østerbro Bibliotek hvor vi genoplever nostalgien og dyster i musikquizzen båndsalat. Vi inviterer på en musikalsk rejse gennem 50'erne, 60'erne, 70'erne, 80'erne, 90'er og 0'erne i Pop- og Rockmusik, når vi tager en tur ned ad memory lane. Alt sammen på kassettebånd og med kant.Løjerne styres af vores quizmaster Carsten Bo og ledes efter et sindrigt pointsystem hvor man både skal være vidende, hurtig og strategisk. God musik, gode grin og intens konkurrence er garanteret.Praktisk:Vi sammensætter hold, hvis I ikke kommer med et fuldt besat hold.Antal deltagere: Mindst 12 - Højst 25. (Billet bliver refunderet hvis der er under 12 deltagere).Inkluderet i billetprisen er der en forfriskning samt snacks, og præmie til vinderholdet.Program: Tirsdag d. 27 august kl. 18.00Tirsdag d. 24 september kl. 18.00Tirsdag d. 29 oktober kl. 18.00Tirsdag d. 26 november kl. 18.00Tirsdag d. 17 december kl. 18.00
Luk

Forfatterspirernes Skriveklub Østerbro

Torsdag den 5. september til torsdag den 28. november 2024, kl. 16.30-18.30.
Østerbro Bibliotek Dag Hammarskjölds Allé 19, København Ø
Efterår 2024. Er du er vild med at skrive historier, så er Forfatterspirernes Skriveklub lige noget for dig! Du vil blive undervist af professionelle forfattere en gang om ugen og møde masser af andre unge med samme interesse. I denne sæson vil du desuden kunne bidrage til en udstilling på biblioteket med tekster skrevet af Forfatterspirerne.
Forfatterspirernes Skriveklub er for alle mellem 11-18 år.
Du kan være med i Forfatterspirernes Skriveklub på 6 biblioteker i København.
Bemærk at klubberne har forskellige faste ugedag, hvor de mødes.
På Østerbro Bibliotek har vi undervisning v. Liv Ea hver torsdag kl. 16.30-18.30.
Vi starter sæsonen tirsdag d. 5. september og slutter af med en fest den 28. november.Der er ikke undervisning i efterårsferien (uge 42).

Støttet af Statens Kunstfond
Luk

Forfattersamtale - Frederik Dirks Gottlieb

Torsdag den 3. oktober 2024, kl. 19-21.
Østerbro Bibliotek Dag Hammarskjölds Allé 19, København Ø
Mød Frederik Dirks Gottlieb på Østerbro Bibliotek til en samtale om selvforståelse, far-søn forhold og jagten på svaret om vi er alene i universet. Er vi alene i universet? Dette spørgsmål skulle komme til at blive omdrejningspunktet for den 40-årige Frederik Dirks Gottlieb på en måde, han aldrig nogensinde havde troet. Frederiks harmoniske og lykkelige barndom bliver med ét flænset i stykker, da forældrene bliver skilt. Faderen som Frederik ellers har været tæt på, har svært ved at tackle skilsmissen. Han begynder at blive alkoholisk og fjerner sig mentalt fra familien; stjernehimlen og UFO'er er det eneste der interesserer ham nu. Da faderen til sidst får konstateret kræft og dør efter få måneders sygdom, står Frederik tilbage med en dyb sorg, angst og følelsen af ikke at kende sin far. I faderens gamle sommerhus, finder Frederik nogle efterladte papirer og UFO-blade.
Om Frederik Dirks Gottlieb:
Frederik Dirks Gottlieb, journalist og forfatter, er aktuel med biografien: "UFO-Mysteriet: På sporet af min far og de flyvende tallerkner". Det er en historie om en søn, der brændende ønsker at komme tættere på sin far; en historie om gennemgribende livsændringer, og hvad det gør ved os som mennesker.Arrangementet er blevet til med støtte fra Statens Kunstfond
Luk
Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.