Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.
  • Alle genrer
  • Nulstil
Holbæk Jazzklub

Holbæk Jazzklub

Musikhus Elværket, Gasværksvej 9
4300 Holbæk
Tlf: 41 29 73 22
Hjemmeside
Entré: 150-300 kr.
Formand:
Michael M. Jurcenoks
Markedsgade 3, st. th
4300 Holbæk

Holbæk Jazzklub, som har eksisteret siden 1955 og i sin nuværende form siden 1996, er en ikke kommerciel forening hvis formål det er at præsentere jazz med danske og udenlandske kunstnere af høj kvalitet, for derigennem både at give publikum gode musikalske oplevelser og udbrede kendskabet til jazz i almindelighed, men også at virke som inspiration for det lokale musik- og kulturliv



Viser 23 events fra/efter 11. jul. 2024

Bobo Moreno Ole Koch Hansen og Bo Stief

Fredag den 30. august 2024, kl. 13-15.
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Restaurant SuRi Havnevej 5, Holbæk Holbæk Jazzklub
EN DEL AF HOLBÆK JAZZFESTIVAL 2024 - Dansk trio i international klasse med sangeren BOBO MORENO pianisten OLE KOCK HANSEN og bassisten BO STIEF. En trio med tre kendte musikere i absolut verdensklasse - tre super erfarne og virtuose kunstnere. Trioen har etableret sig stærkt i det danske musikliv med mange, mange vellykkede koncerter. I august 2010 kom cd'en 50 ways og i 2013 udkom cd'en "Dreamsville". Begge cd'er har fået overstrømmende og positive roser i ind og udland.

Repertoiret er et bredt udvalg af sange, mange af dem kendte med specielle budskaber og sangene er omhyggeligt udvalgte. Numrene tolkes i personlige udgaver med de tre musikeres originale fingeraftryk. Trioens mangeårige erfaringer, samspil og spilleglæde gør koncerterne til en nærværende oplevelse på allerhøjeste plan. Musikken er et bredt udvalg af sange fra mange meget forskellige genre.

Sangene er i centrum. Bobo Moreno er nok en af de største danske sangere nogensinde. Bobo Morenos legende musikalske sang får her i denne trio det fokus, som hans kæmpe talent fortjener.. Bobo Moreno har er meget bredt repertoire som han synger med utroligt overskud.

Ole Koch Hansens høje klasse klaverspil, både som akkompagnatør og solist og Bo Stiefs brede klangfulde basspil på top plan fuldender trioen.

Ole Kock og Bo Stief har siden midt tresserne været vigtig ikoner på musikscenen. De to har med deres åbne holdning til musik spillet med de fleste bl.a. Miles Davis, Stan Getz, Toots Thieleman, Ben Webster, Dexter Gordon, Chet Baker og Sanne Salomonsen for at nævne få.

De tre musikere har fundet en åben, underholdende og uhøjtidelig stil , som giver plads til velklingende, stemningsfyldt og virtuos musik for ALLE.

Bobo Moreno - Vokal
Ole Koch Hansen - Piano
Bo Stief - Bas
Luk

Kristin Korb Trio

Fredag den 30. august 2024, kl. 14:00.
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Cafe Vivaldi Ahlgade 41, Holbæk Holbæk Jazzklub
EN DEL AF HOLBÆK JAZZFESTIVAL 2024 - Den anerkendte amerikanske vokalist og bassist Kristin Korb leder dette banebrydende projekt, hvor hun væver Eurythmics' tidløse hits ind i et tæppe af nye Korb-arrangementer og fortolkninger, der afspejler hendes pers. Den anerkendte amerikanske vokalist og bassist Kristin Korb leder dette banebrydende projekt, hvor hun væver Eurythmics' tidløse hits ind i et tæppe af nye Korb-arrangementer og fortolkninger, der afspejler hendes personlige rejse med bandets musik.

Musikken af Eurythmics var præget af elektronisk lyd, men når man skærer alt det digitale væk, opdager man opløftende tekster, og en kærlighed til bluesen, som vil overraske.

Korb deler sin egen Eurythmics-historie, en forbindelse, der i årtier lå latent i hende, indtil den for nylig blev genopdaget.

Med på rejsen er Kristins faste trio partnere,

Kristin Korb (Vokal og bas)

Magnus Hjorth (piano)

Snorre Kirk (trommer)
Luk

Cathrine Legardh Trio

Fredag den 30. august 2024, kl. 16:00.
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Cafe Korn Holbæk Ahlgade 10A st, Holbæk Holbæk Jazzklub
EN DEL AF HOLBÆK JAZZFESTIVAL 2024 - Her er en enestående mulighed for at høre jazzsangerinden Cathrine Legardh i selskab med pianisten Jacob Christoffersen og bassisten Mathias Petri. STEMNINGSFULD JAZZ & VISER

Her er en enestående mulighed for at høre jazzsangerinden Cathrine Legardh i selskab med pianisten Jacob Christoffersen og bassisten Mathias Petri. Det bliver en inderlig, varm og sprudlende koncert - på klingende nordisk (svensk og dansk) samt engelsk, hvor Legardh fortolker et udpluk af de sange, hun holder allermest af. Der vil være musik af både ældre og nyere dato i grænselandet mellem jazz og nordiske viser - foruden et udpluk af Legardhs egne kompositioner bl.a. fra hendes seneste album 'Stilhed & Storm'. Herudover kan man forvente at høre en lille håndfuld tonesatte digte af hhv. Tove Ditlevsen og Tove Jansson samt de uundgårelige Monica Zetterlund-klassikere. Velkommen til en musikalsk stund, hvor alt kan ske! www.legardh.dk

Lineup:

Cathrine Legardh (vokal)
Jacob Christoffersen (klaver)
Mathias Petri (kontrabas)

'Hun fremførte på det smukkeste nummer efter nummer. Mest imponerende var nok den dybe ro, der var på det store torv. Kunne man have målt pulsen blandt lytteren, så ville den have været foruroligende lav. Det var total lytten og velbehagelighed.' Århus Jazz Festival, Jørn Gade, Juli 2019

'Legardh synger med stil, autoritet og troværdighed. Og stor kunst er det da at annektere Monica Zetterlund-klassikeren »Sakta vi går genom stan« og så bare gøre den til sin egen.'
*****BERLINGSKE, Kjeld Frandsen

'Den nordiske melankoli på 'Stilhed & Storm' kan i flere glimt henføres til stor nordisk jazz med referencer til Arne Domnerus og Jan Johansson.' JAZZ SPECIAL, Sep. 2023

'Der er noget forfriskende over Legardhs tekster om hverdagen. Og over Flosasons kompositioner, som meget konkret farvelægger poesien. Sammen har de formået både at løfte en arv og at skabe noget nyt, stilsikkert og raffineret, som viser vej.' **** IVAN ROD, Jun. 2023.

'Jublet ville aldrig ta slut när Cathrine Legardh & Co tackades av publiken på ett utsålt Victoriateatern.'
VICTORIATEATERN, Malmö, Pierre.Falzon, 2011

'En helt fantastisk eftermiddag med Cathrine Legardh, Jacob Christoffersen, Jesper Thorn og Claus Waidtløw. Tusinde tak til musikerne'. SØNDERBORG JAZZKLUB, Kristian Ellegaard Hansen, , Nov, 2021
Luk

Mads Mathias Trio

Fredag den 30. august 2024, kl. 16:00.
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Café Zehros Ahlgade 39, Holbæk Holbæk Jazzklub
EN DEL AF HOLBÆK JAZZFESTIVAL 2024 - Har man én gang oplevet Mads Mathias på scenen, er det sandsynligvis ikke sidste gang. Hans sikre stemme fører os ind i et fløjlsblødt rum der minder om fordums stjerner som Cole og Sinatra. Men tonen er kontemporær og lyrikken er på samme tid både kærlig, melankolsk og drillende. Mads Mathias møder os i øjenhøjde og uden omsvøb.

Anmelderrost og prisbelønnet, har han som saxofonist, sangskriver og sanger indtaget den danske og den europæiske scene, hvor han bla. har spillet på Royal Albert Hall og åbnet London Jazz festival.

Gennem tiden har han spillet side om side med de dygtigste jazzmusikere og når han gæster Holbæk til Holbæk Jazzfestival 2024, bliver det ingen undtagelse.

Med sig har han en skarp palet, nemlig Morten Ankarfeldt på kontrabas og Pelle V. Bülow på trommer
Luk

Marie Carmen Koppel Trio

Fredag den 30. august 2024, kl. 16:00.
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Ungehuset Lucerna Ahlgade 3F, Holbæk Holbæk Jazzklub
EN DEL AF HOLBÆK JAZZFESTIVAL 2024 - Trioen, bestående af Marie Carmen Koppel, Ida Hvid og Søren Bebe, vil levere en uforglemmelig oplevelse for publikum med deres unikke musikalske sammensmeltning. Marie Carmen Koppel Trio med deres energiske og stemningsfulde optrædener.
Trioen, bestående af Marie Carmen Koppel, Ida Hvid og Søren Bebe, vil levere en uforglemmelig oplevelse for publikum med deres unikke musikalske sammensmeltning.

Marie Carmen Koppel, født ind i en af Danmarks kulturdynastier, har en imponerende musikalsk baggrund og har arbejdet sammen med nogle af landets største artister. Hendes stemme og scenetilstedeværelse har gjort hende til en kær favorit blandt publikum.

Ida Hvid, elev af den legendariske Hugo Rasmussen og prisvindende jazzmusiker, er en talentfuld sanger og performer, der er kendt for sin unikke stemme og tilstedeværelse på scenen. Hun har spillet med både danske og internationale musikere og har efterladt et varigt indtryk med sin musik.

Søren Bebe, en kendt pianist og komponist på den europæiske jazzscene, har en delikat berøringsstil og er kendt for at tilføje en følelse af enkelhed til sin musik. Han har optrådt over hele verden og har modtaget stor anerkendelse for sit arbejde.

Publikum kan se frem til en eftermiddag med en bred vifte af musikalske genrer, der spænder fra jazz til R&B og gospel. Marie Carmen Koppel Trio sammen med Ida Hvid og Søren Bebe vil skabe en magisk stemning og levere uforglemmelige musikoplevelser.

Line-up:

Marie Carmen Koppel - Vokal
Ida Hvid - Bas
Søren Bebe - Piano
Luk

Alice Carreri Jacob Fischer

Fredag den 30. august 2024, kl. 18:00.
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Tango Tapas / Cafe Krags Brygge, Isefjords Alle 23, Holbæk Holbæk Jazzklub
EN DEL AF HOLBÆK JAZZFESTIVAL 2024 - Denne stjerneduo har spillet sammen i 17 år og det kan høres. Med afsæt i den smukke amerikanske sangskat fra 20érne tager de jer med op gennem tiden og igennem både fransk og italiensk jazz. Fransk-Italienske Alice Carreri er veletableret på den danske jazzscene både som sangerinde og komponist. Hun har udover en rygende travl karriere på de mange spillesteder en tætpakket sæson som jazzsangerinde i Tivoli og kan opleves på alle scener derinde lige fra Plænen til Koncertsalen. Jacob Fischer er af mange kendt som den bedste guitarist vi har og har en lang og gloværdig karriere omkring sig. Hans lyd spænder fra vortuos bebop over til sofistikeret Django Reinhardt.

Line-up:
Alice Carreri - Vokal
Jacob Fischer - Guitar
Luk

JAM Session med Harbeck-Templeton-Hvid

Fredag den 30. august 2024, kl. 20:00.
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Ungehuset Lucerna Ahlgade 3F, Holbæk Holbæk Jazzklub
EN DEL AF HOLBÆK JAZZFESTIVAL 2024 - Kom til Jam session på cafe Lucerna. Med blandt andet Jan Harbeck, Janus Templeton og Ida Hvid. En begivenhed hvor musikere mødes og spiller (jammer) sammen, uden at have aftalt noget på forhånd. Jamsessions er ofte et samlingssted for aspirerende musikere og professionelle, hvor man kan spille sammen med nye musikere over musikalsk materiale man aftaler på stedet. En åben koncertform, hvor det spontane og improvisationen er i højsædet
Luk

Mathias Heise & Jacob Fischer

Lørdag den 31. august 2024, kl. 12-14.
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Café X Ahlgade 59, Holbæk Holbæk Jazzklub
EN DEL AF HOLBÆK JAZZFESTIVAL 2024 - Denne gang er guitaren i centrum når Jacob Fischer folder sig ud i sit mest Django Reinhardt inspirerede hjørne. Her er det mulighed for at høre et helt ungt kæmpetalent, en musiker der på ganske få år er blevet en af de mest omtale og prisbelønnede musikere i Danmark : Mathias Heise - som endda spiller noget så sjældent som mundharmonika.
Han er en virtuos af guds nåde men formår samtidig at spille noget meget smukt og vedkommende musik. Han er bla. modtager af kronprisparret kulturpris.
Forvent masser af ungdommeligt gåpåmod og lyriske improvisationer der bringer mesteren Toots Thielemans i behagelig erindring.

Han mødes med i intimt legende duo samspil med "jazzguitarens evigt unge, grand old man", Jacob Fischer, som mange vil sikkert kende ham fra alle årene med Svend Asmussen eller de flere tusinde koncerter med Finn Ziegler og Hugo Rasmussen.

Mathias Heise : Mundharmonika
Jacob Fischer : Guitar
Luk

Malene Mortensen Trio

Lørdag den 31. august 2024, kl. 13:00.
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Bacall Vinbar Smedelundsgade 32C, Holbæk Holbæk Jazzklub
EN DEL AF HOLBÆK JAZZFESTIVAL 2024 - Den nye musik er en måde for Malene at se "tilbage" på. Malene har desuden optrådt som solist med mange forskellige
bigbands og større orkestre i Danmark, heriblandt DR Big Band.
Den nye musik er en måde for Malene at se "tilbage" på. Gransket i sange, der har og har haft en
stor betydning for Malene, blandet med nyt, der er kommet ind fra højre, tilfældigheder, i mødet
med fantastiske musikere og det levende og impulsive i når musikken opstår i øjeblikket. En del af
sangene er arrangeret inden indspilningen, men der er også givet plads til at musikerne kan
biddrage med ideer og at musikken har fået lov til at flyve på deres vinger, uden et fast og endeligt
resultat.
Malenes repertoire består af egne kompositioner blandet med jazzstandarder, musicalsange og
viser, hun har en særlig kærlighed for. Her omarrangerer hun, skriver nye tekster og soloer og
giver sit personlige bud på, hvordan de skal lyde. Det betyder meget for Malene at vække
genkendelses glæde i publikum, når de hører sange, som de kender i et nyt arrangement. Her
tages bl.a. den danske folkevise "Jeg gik mig ud en sommerdag" under kærlig behandling, som har
en særlig betydning for Malene, da hun sang den til en mindekoncert for sin biologiske mor, der
døde af kræft i 1993.
Tematikken for Malenes musik kredser om relationer mellem mennesker og det at blive mor. Det
er personlige anekdoter og observationer fra hverdagslivet. Nummeret "A mile from your heart"
handler om at åbne sig op for, at der kan være andre måder at være i verden på, som ikke
nødvendigvis er den klassiske kernefamilie med far, mor og børn. "A little one" er en
kærlighedserklæring til Malenes søn på 4 år.
De seneste 18 år har Malene spillet mere end 1.500 koncerter over hele verden. Hun har turneret
under eget navn i lande som USA, Australien, Thailand, Frankrig, England, Tyskland, Polen,
Østrig, Belgien, Italien, Spanien, Tyrkiet, Rusland, Sverige, Norge og Danmark..

Malene Mortensen - Vokal
Søren Baun - Piano
Morten Ankarfelt - Bas
Rasmus Lund- Trommer
Luk

Alice Carreri, Regin Fuhlendorff og Rune Fog Trio

Lørdag den 31. august 2024, kl. 14:00.
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Tango Tapas / Cafe Krags Brygge, Isefjords Alle 23, Holbæk Holbæk Jazzklub
EN DEL AF HOLBÆK JAZZFESTIVAL 2024 - Denne trio er i særklasse. Med charme, varme og glimt i øjet vil de hensætte publikum til en fransk fortovscafe Anno 1962 eller et dampende dansegulv i Italien anno 1929. Gå ikke glip af denne rejse rundt i jazzen både fra middelhavet, Frankrig og den amerikanske sangskat. Sofisatikeret, virtuost og medrivende.

Fransk-Italienske Alice Carreri er veletableret på den danske jazzscene både som sangerinde og komponist. Hun har udover en rygende travl karriere på de mange spillesteder en tætpakket sæson som jazzsangerinde i Tivoli og kan opleves på alle scener derinde lige fra Plænen til Koncertsalen.

Line-up:
Alice Carreri - Vokal
Regin Fuhlendorff - Guitar
Rune Fog - Bas
Luk
Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.