Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.
  • Alle genrer
  • Nulstil
Elmegården

Elmegården

Damager 7
6560 Sommersted
Hjemmeside



Viser 1 event fra/efter 16. jul. 2024

Troilus og Cressida

Mandag den 12. august 2024, kl. 18:30.
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Elmegården Damager 7, Sommersted
Tag en klapstol under armen og kom til Sommersted, hvor du til august igen kan opleve teatergruppen Shakes, der kommer til byen med deres sprudlende og farverige opførelse af Shakespeares tragedie TROILUS OG CRESSIDA. Tag en klapstol under armen og kom til Sommersted, hvor du til august igen kan opleve teatergruppen Shakes, der kommer til byen med deres sprudlende og farverige opførelse af Shakespeares tragedie TROILUS OG CRESSIDA.

For at skyde Møllens jubilæumssæson i gang med et brag har
vi gjort forestillingen helt gratis for alle, ligesom det var tilfældet sidste sæson med "Stormen".

I TROILUS OG CRESSIDA gemmer sig en fortælling om den tragiske romance mellem Troilus, en trojansk prins, og Cressida, datter af en trojansk præst. Deres kærlighed bliver viklet ind i krigens politik og forræderi, som tester deres loyalitet og hengivenhed over for hinanden.

Shakes tilfører forestillingen en moderne kant, hvor store følelser om sex og kærlighed præger den kaotiske handling.

Med deres dristige vision og uovertrufne kunstnerskab fortsætter Shakes med at fængsle publikum og give stof til samtaler, som fortsætter længe efter, at den sidste ladcykel har forladt scenegulvet. Det hele bliver iscenesat under den åbne himmel, og der er mulighed for at købe noget at drikke undervejs hos Elmegården. Du skal bare huske at tage noget at
sidde på med
Luk
Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.