Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.
  • Alle genrer
  • Nulstil
Kunstnergaarden

Kunstnergaarden

Kunstnergaardsvej 1
4293 Dianalund
Hjemmeside

Kunstnergaarden blev af Lars Saltofte Larsen testamenteret til en fond i 1999. Kunstnergaarden består af Saltofte Larsen Samlingen og Kulturhuset



Viser 2 events fra/efter 16. jul. 2024

Kunstudstilling med fernisering på Kunstnergaarden i Dianalund

Lørdag den 13. til søndag den 28. juli 2024, lørdage og søndage kl. 14:00 - 17:00 .
Pris: Fri entré
Kunstnergaarden Kunstnergaardsvej 1, Dianalund
Fernisering d. 13. juli kl. 14-17 med Billedkunstner Vibeke Møller, Fotokunstner Erik Jørgensen og Bronzekunstner Eva Foldager Larsen. Vibeke Møller maler med akryl og klipper i papir. Billederne har altid en fortælling og en stemning. De er malet med glade farver og genkendelige former. Motiverne er landskaber, mennesker, dyr, blomster, krukker og køkkenting.

Erik Jørgensen er autodidakt fotograf og billedmager og arbejder med fotografisk fiktion som, ligger i spændingsfeltet mellem fiktion og virkelighed. Det er ikke 'sandt' fotografi i den forstand, at det færdige billede repræsenterer noget, som et kamera nogensinde har 'set'.

Eva Foldager Larsen laver rundfigurer som opbygges eller kreerer i enten flamingo, pap eller ostevoks, men de fleste af figurerne er lavet som afstøbninger af grene, kastaniefrø, tørrede blomster og alt fra naturen. Man kan kun bruge materialer, som kan brændes ud af gipsformen, når man hælder flydende ca. 800 grader varm bronze i
Luk

Sorø Jazz Festival - Veronica Mortensen Quartet

Tirsdag den 16. juli 2024, 16:00 - 18:00.
Pris: Entré: 150 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Kunstnergaarden Kunstnergaardsvej 1, Dianalund
Veronica Mortensen er en de mest interessante sangerinder på den danske jazzhimmel. Hendes varme lyd og sjælfulde tilgang til den nordiske jazzgenre er elsket af både publikum og anmeldere. Veronica Mortensen er en de mest interessante sangerinder på den danske jazzhimmel. Hendes varme lyd og sjælfulde tilgang til den nordiske jazzgenre er elsket af både publikum og anmeldere. Med fem albums i eget navn, en lang række koncerter i ind- og udland samt gæsteoptrædener med bl.a. DR Big Band og Aarhus Jazz Orchestra, er hun en særdeles velbevandret musiker.

Til dagens koncert er Mortensens stærke vokal flankeret af et hold eminente musikere, nemlig Peter Rosendal på klaver, Morten Ankarfeldt på bas og Rasmus Lund på trommer.

Der er lagt i kakkelovnen til en smuk dag i jazzens tegn på Kunstnergården! Sammen vil kvartetten fortolke bla. Veronicas egne kompositioner fra tidligere album samt præsentere helt ny musik fra hendes kommende album. Lun og vuggende sprød jazz.

Sorø Jazz takker vores tilskudsgivere og sponsorer.

Sorø Kommune

Stiftelsen Sorø Akademi

Sorø Spare & Laanekasses Fond

Egholt Fondet

Brand af 1848 Fond.

Entré: Diverse
Luk
Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.