Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.
  • Alle genrer
  • Nulstil
Tisvilde Bistro

Tisvilde Bistro

Hovedgaden 38
3220 Tisvildeleje
Tlf: 48704191
Hjemmeside

Bistroen er meget mere end et spisehus. Året rundt er der intimkoncerter med spisning, teateraftner, dinnershows, kunst bingo banko, foredrag samt temaaftner om mad, sex, kunst, det gode liv og meget meget mere. For de yngste er der eksempelvis fastelavn, påskeæg jagt, trylleshow med mr. Mox og måske besøger julemanden os i år. Vi bestræber os på hele tiden at komme med nye arrangementer så hold dig opdateret på kalenderen i venstre side. Vi bestræber os på hele tiden at komme med nye arrangementer så hold dig opdateret her på KultuNaut eller på vores hjemmeside, hvor du også kan tilmelde dig vores nyhedsbrev. På facebook finder du os under: tisvilde bistro & bar



Viser 10 events fra/efter 17. jul. 2024

Clyb solay: dayparty & dj celebration

Onsdag den 17. juli 2024, kl. 14.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Tisvilde Bistro Hovedgaden 38, Tisvildeleje
Anders Buhl genindtager sin sommerlegeplads for en dag, sparker dørene op for magiens uge, hvor kun kærlighed, lystslubent sind rosé-indsprøjtningerne sætter grænsen. Åben hjertet, dit lystige sind, lad sommerkroppen tage imod de kolde bobler byd årtiers uge 29 fest velkommen!

I løbet af dagen får vi besøg af legesyge venner byens ondeste DJs, blandt andet TooManyLeftHands Nick Søe.

VELKOMMEN TIL ONSDAG UGE 29
Luk

Klubien og Danseorkestret

Onsdag den 24. juli 2024, kl. 21.
Pris: Entré: 495-1095 kr Køb/bestil billet
Tisvilde Bistro Hovedgaden 38, Tisvildeleje
Glæd dig til en koncert fyldt med nostalgi livsglæde, når stemmen bag nogle af Danmarks mest elskede hits, Jørgen Klubien, besøger os. Bandet vil dele ud af sin kærlighed til soulmusikken fra sin lange musikalske karriere, sammen med sit band spille de største numre fra stortiden, såsom "Kom Tilbage Nu", "Regndans", "Satellit", "Du & Mig" "Sidste Skrig". Det bliver uden tvivl en aften fyldt med hits, dans livsglæde!
Luk

Søren huss

Torsdag den 25. juli 2024, kl. 21.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Tisvilde Bistro Hovedgaden 38, Tisvildeleje
I løbet af det sidste år er publikum mødt talrigt op til Søren Huss' koncerter, der har høstet stor ros fra publikum anmeldere landet over. Efter den varme velkomst er den fynske sanger sangskriver nu for alvor tilbage i musikken, med et helt nyt album på vej en festivalsommer i sigte. Med lige dele humor, sarkasme alvor vil Søren Huss tage publikum med sig rundt i sit efterhånden imponerende sang-katalog. Søren tager den store bandbil med Hussbandet ombord; Lars Skjærbæk (guitar), Morten Jørgensen (bas), Jesper Elnegaard (trommer) Christian Balvig (keys). Én ting er garanteret - Søren Huss vil med sit absolutte, autentiske væsen føre sit publikum gennem hele det menneskelige følelsesregister med intentionen om at efterlade dem både bevægede underholdt
Luk

Halberg & friends

Fredag den 2. august 2024, kl. 21.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Tisvilde Bistro Hovedgaden 38, Tisvildeleje
De allerstørste hits som vi kender fra guitaristen sangskriveren Poul Halberg's hånd er de sidste ni år blevet spillet på livescenerne med bandet HALBERG & FRIENDS. Når bandet går på scenen, er der garanti for god stemning, dans, historierne bagom sangteksterne selvfølgelig fællessang.

I Poul Halbergs univers har den gode melodi altid været en vigtig rød tråd han er stadig rundt på landevejen med en perlerække af sine bedste sange, såsom "Jeg vil la' lyset brænde", " Efterår", "Spiller et Spil", "Elskes af dig", "Mandagsstævnemøde", "Brændende læber" "Fri for at drømme om dig"... Og vi kunne blive ved.

Her vil være mulighed for at tilkøbe lette anretninger så som charcuteribræt, tapas tallerken søkogte rejer m. grillet brød, lækre dips sprøde salater
Luk

Peter sommer

Mandag den 5. august 2024, kl. 21.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Tisvilde Bistro Hovedgaden 38, Tisvildeleje
Danmarks nok drøjeste sangskriver, Peter Sommer, i selskab med pianisten Palle Hjorth, besøger denne sommer, Tisvildes skønne Bistro - i et ekstravagant nærværende musikalsk format, der balancer perfekt på tagryggen mellem de store følelser den perfekte solnedgang i hjertet af Tisvilde. En variation af sange om livet på godt ondt med afsæt i Peter Sommers efterhånden omfangsrige hitkatalog gennem de sidste 20 år, hvor publikum kan glæde sig til både nye, gamle, lånte blå sange - i ekstraordinære stærkt medrivende versioner, når duoen klæder klassikerne af til skindet puster nyt liv i dem. Peter Sommer Palle Hjorth er aktuelle i den nye sæson af programserien Toppen Af Poppen på TV2, hvor de fortolker sange af Anne Linnet, Medina, Jonah Blacksmith, Mekdes Dopha arbejder samtidig på sange til en ny plade - publikum får smagsprøver fra begge dele
Luk

Marie key solo

Lørdag den 10. august 2024, kl. 21.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Tisvilde Bistro Hovedgaden 38, Tisvildeleje
Vi er stolte over at kunne præsentere jer for Marie Keys akustiske, intimkoncert. Marie Keys' følsomme skrøbelige stemme fører os gennem en kavalkade af musikgenrer, såvel som nye ældre numre. Hun formår at have publikum med hele vejen med hendes små historier skæve humor. Hendes fortællinger om teksternes skabelse får publikum til virkelig at lytte efter når hun synger. Glæd dig til et glædeligt genhør med numre, som bl.a. "Uden Forsvar", "Uopnåelig" "Fatter Det Nu".

Her vil være mulighed for at tilkøbe lette anretninger så som charcuteribræt, tapas tallerken søkogte rejer m. grillet brød, lækre dips sprøde salater
Luk

Pernille Rosendahl og Dorthe Gerlach

Lørdag den 17. august 2024, kl. 21.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Tisvilde Bistro Hovedgaden 38, Tisvildeleje
Oplev de to fantastiske sangerinder, Dorthe Gerlach Pernille Rosendahl, på en magisk aften, hvor historier skal fortælles, sange skal fortolkes, hvor ny musik vil opstå. Pernille Rosendahl brød igennem i front for et af 00'ernes mest farverige markante rock-bands, Swan Lee, mens Dorthe Gerlach har tryllebundet danskerne med anmelderrost country-pop med duoen Hush. På mange måder er de to vidt forskellige kvinder, men alligevel hugget ud af den samme sten. Nærmest simultant debuterede Gerlach Rosendahl med egne sange, da de i midten af 10'erne udgav hver deres stærke soloalbum. Både Gerlach Rosendahl har, med stor succes medvirket i musikprogrammet Toppen af Poppen, men de fandt for alvor hinanden på tour med Danmarks Underholdningsorkester. Nu har du muligheden for at opleve dem i skønt samspil til denne akustiske intimkoncert
Luk

Victor lander

Fredag den 23. august 2024, kl. 21.
Pris: Entré: 25-895 kr Køb/bestil billet
Tisvilde Bistro Hovedgaden 38, Tisvildeleje
Bistroen byder velkommen til akustiske sommerkoncerter under åben stjernehimmel på terrassen! På Bistroen er der plads til enhver, derfor har vi som noget nyt valgt at vores koncerter arrangementer, kan nydes på tre forskellige måder. Show med skaldyrsfad ekstravaganza på første parket (kl. 18.30)
Show med lækker 10 retters tapastasting på anden parket (kl. 19.00)
Show med mulighed for at tilkøbe kolde drinks på tredje parket (Adgang fra kl. 20.00)

Vi har igen i år gjort os umage for at samle Danmarks største artister til intime uforglemmelige sommerøjeblikke.

Victor Lander er sjov. Med sin legende tilgang til comedy, leverer han fjollede jokes, der aldrig går på kompromis med træfsikkerheden. Victor er ikke typen der tøver. Med sin ustoppelige energi smittende humør trækker han publikum med ind i sit syrede, men samtidigt ærlige univers, hvor han tvister trivielle dagligdagssituationer til drengede fabler, som alt sammen bliver leveret med en uimodståelig kejtet charme.

Talentet er enormt derfor var det så med største selvfølgelighed at århusianeren, efter at have turneret rundt med sit onemanshow "Victor Flygter Hjemmefra", trådte ind i danskernes TV-stuer blev allemandseje, først som deltager i kæmpehittet Stormester senere i den prestigefyldte rolle som vært på TV2s lørdagsunderholdning LEGO Masters.

Bemærk at vi naturligvis har plads til alle, som har købt billetter
Luk

Jens jacob tychsen / HR. WEYSE

Søndag den 13. oktober 2024, kl. 14.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Tisvilde Bistro Hovedgaden 38, Tisvildeleje
Med udsigten til den 10. sidste sæson af TV2 serien, Badehotellet, har du nu muligheden for at opleve en forrygende aften i selskab med Jens Jacob Tychsen, så kendt som Hr. Weyse. Vi kender ham som den flamboyante dameglade Hr. Weyse fra Andersens Lille Badehotel dette har medført, at der med tiden er blevet plads til en charme en storladenhed, der passer som fod i hose til al det som kendetegner en rigtig entertainer. Et top underholdende musikalsk one-man dinnershow med alt, hvad der hører sig til inden for musik, sange, komik, tryl... en snert Hr. Weyse. En elegant buket sammensat af massere af grin swingende rytmer, der vækker glade minder. Der vil være skønne uforudsigelige overraskelser fra gang til gang, da Tychsen aldrig er bleg for at blande kortene finde på nye tiltag
Luk

Soirèe musique aux chandelles

Lørdag den 1. marts 2025, kl. 18.
Pris: Entré Køb/bestil billet
Tisvilde Bistro Hovedgaden 38, Tisvildeleje
Vi glæder os til at åbne dørene for jer Soirée Musique, når de indtager Tisvilde Bistro med deres fantastiske strygershow den 01. marts 2025. Inden koncerten serverer vi en udsøgt 2-retters middag, som vores dygtige kokke har sammensat specielt til lejligheden. Når middagen er ovre, vil Soirée Musique tage scenen fortrylle jer med deres magiske strygertoner.

Soirée Musique aux Chandelles består af nogle af landets dygtigste strygere kendt fra blandt andet Det kongelige teater, Danmarks underholdningsorkester, samt Verdensballetten.

Soireé Musique aux chandelles fremfører bl.a. store klassiske temaer som A Time For Us, Claire De Lune store kendte numre, såsom "A Sky Full Of Stars", "Blinding Lights" "Shape of You". Oplev alt dette i skæret fra hundrede vis af stearinlys.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!
Luk
Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.