Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.
  • Alle genrer
  • Nulstil
Bülow Skole

Bülow Skole

Palmose 14, Dybbøl
6400 Sønderborg



Viser 4 events fra/efter 30. jun. 2024

Madlavning for mænd - Sønderborg

Tirsdag den 24. september 2024 til tirsdag den 8. april 2025, 8 mødegange kl. 17.30-21.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Bülow Skole Palmose 14, Dybbøl, Sønderborg
Arrangør: FOF Sønderborg
Sund hverdagsmad og hyggeligt samvær. Kom og vær med til at lave lækker hverdagsmad i køkkenet på Købmandsgården sammen med andre mænd - og mig! Køkkenet er handicapvenligt indrettet, der er en rampe ved døren, så derfor er det også muligt at deltage på holdet, hvis man fx er gangbesværet

Planen er, at vi hver gang laver tre retter sund hverdagsmad af friske råvarer, som vi spiser sammen. Man snakker så godt sammen over en god omgang mad, og her er der plads til både gode grin og gode snakke.

Opskrifterne er lige til at gå til, hvad enten du er ny i køkkenet eller har lidt erfaring med dig.

Trænger din hverdagsmad til et løft, og vil du gerne tilbringe en aften i godt selskab med andre mænd, og mig, så grib chancen her.

Der må påregnes udgifter til råvarer på ca. 45-50 kr. pr. gang.

Kopiudgifter må påregnes, men man kan også udskrive opskrifterne selv.

Medbring: Forklæde, viskestykke, karklud og evt. egne knive

Underviser: Mette Juhl Petersen
Hold: 1250293
Luk

Bælgfrugter

Torsdag den 3. oktober 2024, kl. 18-21.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Bülow Skole Palmose 14, Dybbøl, Sønderborg
Arrangør: FOF Sønderborg
Vil du gerne spise mere plantebaseret men har svært ved at komme i gang med at bruge råvarer, som du ikke er vant til at bruge i dit køkken? Eller savner du inspiration til at tage springet til, at grøntsager har hovedrollen på tallerkenen og ikke kun er tilbehør? Så tilbyder jeg to aftener med følgende indhold:

En aften med, og om, bælgfrugter

En aften med, og om, klassikere i nye klæder

Opskrifterne er nye, så selv om du har været med på et tidligere hold, vil der være mulighed for at hente yderligere inspiration denne gang.

Der vil både indgå teori og praksis samt være rig mulighed for at smage på de forskellige retter, som vi frembringer. Vi spiser sammen til sidst.

Du får opskrifterne fra kurset med hjem - de er efterfølgende lige til at gå til hjemme i dit eget køkken.

Det hele foregår i det lille, hyggelige køkken på Købmandsgården i Gl. Dybbøl (den tidligere Bülow-Skole).

Der må forventes udgifter til råvarer på ca. 50 kr. pr. gang.

Medbring: Forklæde, viskestykke, karklud, din yndlingskøkkenkniv samt et solidt skærebræt

Underviser: Mette Juhl Petersen
Hold: 1242205
Luk

Fermentering

Torsdag den 31. oktober 2024, kl. 18-21.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Bülow Skole Palmose 14, Dybbøl, Sønderborg
Arrangør: FOF Sønderborg
Jeg hedder Mette Juhl Petersen, er bl.a. uddannet folkeskolelærer og arbejdede som sådan i 21 år, hvor jeg underviste i madkundskab mm. Privat har jeg opholdt mig i et køkken stort set, fra jeg selv kunne sidde og stå. Min mormor og min mor har altid syltet, bagt og lavet mad fra bunden, hvilket jeg selv har været så heldig at få med mig ved at kigge dem over skuldrene og senere bl.a. har læst meget mere om og deltaget i kurser i.

For mig har det altid været helt almindeligt at "gemme sommeren på glas", om det så var jordbærrene fra haven, brombærrene fra hegnet, agurkerne fra drivhuset eller overflod fra andres haver.

Konservering er mange ting, og de seneste år er der kommet fokus på mælkesyrefermentering, som vi skal arbejde med på dette kursus.

Der vil indgå både teori og praksis.

Du får dine glas med bl.a. fermenteret kål med hjem.

Alt foregår på et niveau, hvor alle kan være med uanset forudsætninger i et køkken

Underviser: Mette Juhl Petersen
Hold: 1242201
Luk
Hjemmeside: Se hjemmeside
Bülow Skole Palmose 14, Dybbøl, Sønderborg
Arrangør: FOF Sønderborg
Vil du gerne spise mere plantebaseret men har svært ved at komme i gang med at bruge råvarer, som du ikke er vant til at bruge i dit køkken? Eller savner du inspiration til at tage springet til, at grøntsager har hovedrollen på tallerkenen og ikke kun er tilbehør? Så tilbyder jeg to aftener med følgende indhold:

En aften med, og om, bælgfrugter

En aften med, og om, klassikere i nye klæder

Opskrifterne er nye, så selv om du har været med på et tidligere hold, vil der være mulighed for at hente yderligere inspiration denne gang.

Der vil både indgå teori og praksis samt være rig mulighed for at smage på de forskellige retter, som vi frembringer. Vi spiser sammen til sidst.

Du får opskrifterne fra kurset med hjem - de er efterfølgende lige til at gå til hjemme i dit eget køkken.

Det hele foregår i det lille, hyggelige køkken på Købmandsgården i Gl. Dybbøl (den tidligere Bülow-Skole).

Der må forventes udgifter til råvarer på ca. 50 kr. pr. gang.

Medbring: Forklæde, viskestykke, karklud, din yndlingskøkkenkniv samt et solidt skærebræt

Underviser: Mette Juhl Petersen
Hold: 1242203
Luk
Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.