Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.
  • Alle genrer
  • Nulstil
Beder Live

Beder Live

Nøddevænget 1
8340 Malling
Hjemmeside



Viser 3 events fra/efter 16. jul. 2024

Northern Assembly

Fredag den 13. september 2024, kl. 20-22.
Pris: Entré: 195 kr Køb/bestil billet
Beder Skole Skoleparken 6, Beder Beder Live
Det aarhusianske folk-pop band Northern Assembly er aktuelle med deres anmelderroste tredje album: The Choir of Trembling Hands. Det nye album slår fast med syvtommersøm: I fællesskabets samklang er der kraft at hente til at blive stående sammen midt i stormen.
På albummet er stemmens klang i fokus og netop lyden af mangfoldige stemmer løfter den velkendte Northern Assembly harmoni til nye højder. "De smukke vokaler bidrager til den i forvejen opløftende stemning, som leadvokalist Dina Dánialsdottír med den klare, lyse røst og bandets tre andre medlemmer skaber." - Ole Rosenstad Svidt GAFFA
Luk

Mad og Musik - Folkemusik med trioen Bagland

Torsdag den 19. september 2024, kl. 18-21.
Pris: Entré: 275 kr Køb/bestil billet
Folkehuset Beder Byagervej 115, Beder Beder Live
Først vil Tina, fra caféen i Beder Folkehus, servere en spændende menu for os. Efter menuen får vi besøg af folkemusik trioen Bagland. Trioen BAGLAND består af en rigsspillemand, en folkekær harmonikaspiller og den klassiske strengeleg, der mødes og forenes i nye kompositioner og nyfortolkning af folkemusikkens klassikere.

Udgangspunktet er folkemusikken og melodimaterialet er overvejende hentet i Danmark, Skandinavien, Irland, Skotland og England. Der bliver spillet musik fra barokkens periode i 1700-tallet til nye kompositioner af bl.a. trioens egne musikere.

Anders Levring, guitar / mandolin
Elmer Pedersen, harmonika
Peter M. Uhrbrand, violin / cister
Luk

Mad & Musik

Torsdag den 21. november 2024, kl. 18-21.
Pris: Entré: 275 kr Køb/bestil billet
Folkehuset Beder Byagervej 115, Beder Beder Live
Beder Live og folkehuset præsenterer Verdens Sidste Idé. Først vil Tina Schou, fra caféen i Folkehuset Beder, servere en spændende menu for os.

Efter menuen får vi besøg af Asbjørn Hvelplund fra Mårslet med hans 6 mandsband 'Verdens Sidste Idé'

Asbjørns lyriske pen springer mellem fodbold og livets store spørgsmål, fuld af vemod og underspillet humor. "Jeg har indtrykket af, at han kan finde en lille bitte nål i en høstak og få en nærværende sang ud af den - han er en håndværksmester", lød det fra radiovært Carsten Holm, da han præsenterede bandet i P6.

Lydbilledet har trompet som signatur og fundamentet af singersongwriter er tilført et twist med sprudlende elektroniske lydflader.

Live har bandet imponeret på bl.a. SmukFest og GrimFest, hvor anmelder Ole Svidt fra GAFFA skrev: "En absolut underholdende og tankevækkende time fra en bundsolid sangskriver og et begavet band, som vi helt sikkert kommer til at høre meget mere til."

Verdens Sidste Idé er:Asbjørn Hvelplund (guitar/sang) Dennis Ahlgren (el-guitar) Andreas Skamby (trommer) ScoQ Westh (trompet) Marianne Lewandowski (slagtøj/kor) Mathias Gregersen (bas) Andreas Brinck (keys)
Luk
Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.