Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.
  • Alle genrer
  • Nulstil
Amtmandens Have

Amtmandens Have

St. Sct. Hans Gade 8D
8800 Viborg
Tlf: 28298270



Viser 4 events fra/efter 29. jun. 2024

Familieyoga

Lørdag den 29. juni 2024, 10:00 - 11:00.
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Amtmandens Have St. Sct. Hans Gade 8D, Viborg
Live musik og yoga for familier, er et "rum" hvor nærvær, samhørighed, fællesskab og ren magi opstår. Vi skal lege, grine, hygge os og ha' det sjovt og rart sammen med dyrene. Selv voksne kan være med. Alder 2-7 år +/- Medbring gerne måtter og tæpper. Vi skal på eventyr, lege med åndedrættet, møde forhindringer, overkomme forhindringer, koncentrere os, samarbejde, være stille og opmærksomme og være sammen.

Alt sammen noget, hvor børn i alderen fra 2-7 år (+/-) vil elske at være med - sammen med en voksen.
Det kan være sjovt for både forældre og bedsteforældre at deltage.

Tilmelding - følg linket

https://ezme.io/c/xAN/o8zH

DET VIL VÆRE EN KÆMPE HJÆLP FOR OS, HVIS I SKRIVER I NOTATET I TILMELDINGEN, HVOR MANGE HHV BØRN OG VOKSNE I KOMMER - OG NOTER OGSÅ BØRNENES ALDER...

Til dig (den voksne) der måske bliver bekymret for om du kan være med ... eller rettere sagt, dig som allerede nu tænker at det nok ikke kommer til at ske, grundet stramme fodboldhaser, stive hofter og en hel del andre undskyldninger.

Fortvivl ikke, fat mod og spring på.

Børneyoga er nemlig helt anderledes end yoga for voksne og der er ikke påkrævet særlige forudsætninger for at kunne være med.

Du skal hverken kunne lide yoga, kunne finde ud af yoga eller have prøvet yoga før.
Kom frisk til en sjov og hyggelig time med nærvær, bevægelse og opmærksomhed på dit barn.
Luk

Rolige legeaktiviteter

Lørdag den 29. juni 2024, kl. 11 - 12.
Pris: Fri entré
Amtmandens Have St. Sct. Hans Gade 8D, Viborg
I Amtmandenshave er det muligt, midt i det pulserende liv ved Snapsting, at trække sig tilbage med sine børn og nyde en stille stund i rolige omgivelser, med aktiviteter der byder på nærvær og sanseoplevelser til de yngste børn og deres voksne. Kom forbi Amtmandens have og få en pause fra alt det skønne ståhaj på Borgvold og i midtbyen.
Vi laver små stationer med mulighed for at både voksne og børn sammen kan tage en pause og komme lidt ned i tempo.

Alle stationerne er beregnet på at få krop og sanser i spil på en nærværende og legende måde.

Lidt om hvad I kan forvente på det forskellige stationer:

Lav din egen GLIMMER flaske

Massage

Vær kreativ - med bønner

Sansebane

Træn dit åndedræt

Male på sten

Vi glæder os til at tage imod jer
Luk
Pris: Fri entré
Amtmandens Have St. Sct. Hans Gade 8D, Viborg
Dette korte foredrag giver en introduktion til små opmærksomhedspunkter og redskaber til hverdagen, der kan gøre livet som familie mere nærværende og mindre konfliktfyldt. Foredraget er for forældre og foregår i Amtmandens have, på samme tid, som der er rolige, stilleaktiviteter børnene kan deltage i.

Nærværsaktiviteter spiller en afgørende rolle i at skabe en tættere forbindelse mellem dig og dit barn ved at facilitere fysisk kontakt og nærvær. Hvordan, hvorfor og hvornår bliver du lidt klogere på i dette korte foredrag.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at vores sansesystem kan blive overvældet af forskellige stimuli. Det kan skabe uro, forvirring og usikkerhed. I får her redskaber til, med små skridt at ændre dynamikken og styrke jeres relation og forståelse for hinanden.

Aktiviteterne kan bruges til at få skabt et break, et pusterum, en pause eller et åndehul.

Det anbefales at eksperimentere med disse aktiviteter på rolige dage for bedre at kunne integrere dem i jeres rutine og være forberedt på at anvende dem, når der opstår særlige behov eller udfordringer.

Ved som voksen at være fuldt til stede og engageret i aktiviteterne kan du øge dit barns motivation og glæde ved at deltage, hvilket kan bidrage til en dybere og mere meningsfuld forbindelse mellem jer
Luk

Copenhagen Guitar Duo

Lørdag den 29. juni 2024, kl. 15:00.
Pris: Fri entré
Amtmandens Have St. Sct. Hans Gade 8D, Viborg
Allan Sjølin og Martin Buono, der udgør Copenhagen Guitar Duo kommer til Viborg med et klassisk program for to guitarer. De skal blandt andet spille Enrique Granados' Valses poéticos og fyrig spansk musik af Isaac Albéniz og Manuel de Falla. Der bliver også plads til musik af italieneren Domenico Scarlatti, der levede meget af sit liv i Spanien. Endelig har duoen en uropførelse med, nemlig 3 små "lyriske og sommerlige" stykker af Carsten Knudsen (De Nattergale)
Luk
Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.