Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.
  • Alle genrer
  • Nulstil
Blues Heaven

Blues Heaven

Højvangen 13
6950 Ringkøbing
Hjemmeside



Viser 2 events fra/efter 16. jul. 2024

Blues Beatles på Generator i Ringkøbing

Torsdag den 7. november 2024, kl. 20-23.
Pris: Entré: 230-255 kr Køb/bestil billet
Spillestedet Generator Kastengevej 3, Ringkøbing Blues Heaven
Brasilianske Blues Beatles begejstrer. Blues Beatles blev grundlagt i 2013 i São Paulo, med over 300.000 følgere på Facebook, og mere end 20.000.000 visninger af deres videoer på YouTube er Blues Beatles uden sidestykke Brasiliens mest populære bluesrock band. Første gang de seks fremragende musikere spillede udenfor Sydamerika var i Danmark i 2018, hvor der var begejstring og stor positiv overraskelse på samtlige spillesteder. Siden da er hovedparten af bandets tid blevet brugt i USA, hvor de sidste efterår trak ekstraordinære overskrifter for deres dynamiske optræden på Big Blues Bender festival i Las Vegas.

Blues Beatles besøger til november Europa for 6. gang og de største Beatles-fans vil overgive sig til det sprudlende og hårdt arbejdende band. Musik-fans vil blive overraskede over, hvor meget blues, der kan lægges ind i de gamle Beatles-sange. Musikerne har dyb respekt for de originale sange, men der er ikke tale om kopier, men om fortolkninger - alt i blåt.

Forsangeren Marco Viana sad altid og sang Beatles-sange på øveaftener, og da de øvrige faldt ind, gik det pludselig op for dem, at Lennon og McCartneys sange var ganske magiske i bluesudgaver.

Arrangementerne kombinerer blues- og soulgrooves, der passer til forsangerens vokal, samtidig med at de tilføjer en følelse af friskhed. Instrumentale soloer og improvisation, typiske elementer i blues, er en integreret del af Blues Beatles-stilen. Deres blændende liveoptrædener viser deres individuelle og kollektive færdigheder som solister.

I 2016 lancerede de deres videoer på Facebook, og succesen var overvældende, deres fortolkning af »A Hard Day's Night« nåede en million visninger på kun en uge. I forbindelse med en månedslang amerikansk turne har bandet har netop indspillet deres nye CD med 10 nye fortolkninger af Beatles numre i Miami, som gøres nu klar til udgivelse senere på året.

Blues Beatles spiller på et højt musikalsk niveau. De sympatiske og udadvendte musikere, lægger hele deres sjæl i musikken og kan stå inde for hver eneste tone i deres show. Spilleglæden stråler ud af dem så begejstringen smitter af på publikum.

CD'er: Get Back to The Blues 2016 - Blues Beatles 2017 - Live in Texas 2020 - Let it Blues 2020«

www.bluesbeatles.com.br - www.bluesheaven.dk/blues-beatles - www.facebook.com/bluesbeatles - www.instagram.com/bluesbeatles
Luk

Frederiksberg Blues Festival

Torsdag den 7. november 2024, kl. 20-23.
Bartof Station Solbjergvej 3, Frederiksberg Blues Heaven
Festivalen Blues Heaven drysser atter stjerner på Maskinhallen. Udover de 17 koncerter i Arena Nord, Frederikshavn 10. & 11. november har blues festivalen igen samarbejdet med spillestedet Maskinhallen i Skolegade. Her afholdes 2 koncerter torsdag, fredag og lørdag til glæde både for de lokale og de mange tilrejsende udenlandske gæster. Igennem de seneste år har Blues Heaven haft publikum fra 17 lande.

Torsdag 9. november kl. 20
Bernard Allison har en baggrund som er dybt forankret i bluesens rige arv og en imponerende karriere bag sig. Søn af den legendariske bluesmusiker Luther Allison. Bernard har arvet sin fars musikalske genialitet og har opbygget sit eget navn som en fremtrædende skikkelse inden for moderne blues. Hans evne til at kombinere traditionelle bluesrødder med nutidige elementer og bandets energi skaber altid en eksplosiv oplevelse.

Tommy Castro's varemærke er at levere den rå og ægte bluesoplevelse. Med sin vokal, guitarteknik og unikke sceneshow har Tommy begejstret musikelskere på tværs af generationer. Han har gennem 3 årtier etableret sig som en af bluesmusikkens mest markante skikkelser der har gjort ham til en yndling overalt på verdens største festivaler.

Fredag 10. november kl. 13 Tre stjerner i en pakke!
Dexter Allen er en sanger, og guitarist som modtog Jackson Music Award i 2008 for "Årets Mandlige Vokalist". Samt i 2009 for "Entertainer of the Year". Fra 2014 -2018 var han leadguitarist og bandleader for legenden Bobby Rush.
Marquise Knox er en musiker som har opnået stor anerkendelse for sin unikke evne til at skabe autentisk bluesmusik. Han har bl.a spillet med B.B. King og mange andre legender og han optrådt på utallige festivaler, bl.a. Blues Heaven i 2017.
Lady A er en Grammy-nomineret sangerinde, der er kendt for sin stærke vokal og sin autentiske tilgang til musikken. Hun blev i 2020 udnævt som "Best Performer of the Year," og 2021 "Best Female Vocalist of the Year" af Washington Blues Society.

Derefter er det Dylan Triplett, udråbt som blues- og soul vidunderbarn.
En gang imellem vil en sangers stemme få dig til at stoppe op. Dette er tilfældet med det unge vokale kraftcenter Dylan Triplett, en 23-årig sanger fra i St. Louis med en eksplosiv vokal-spændevidde på fire og en halv oktav!

Dylan har efterladt publikum forbløffet over de seneste optrædener i Memphis, Clarksdale, St. Louis og på The Legendary Blues Cruice, og han er nu klar til at indtage Europa via Maskinhallen i Frederikshavn.

Lørdag 11. november kl. 12
Doug MacLeod, er en blueslegende og vinder af fem Blues Music Awards og en af USA's mest berømte akustiske bluesmusikere. MacLeod er kendt for sin fremragende sangskrivning, guitartryllerier, varme sjælfulde vokal og uforglemmelige liveoptrædener. Han har udgivet 22 albums og hans sange er blevet dækket af mange, bl.a. Albert King, Albert Collins og Joe Louis Walker.

Mitch Woods, en amerikansk pianist, sanger og sangskriver, en institution på den amerikanske musikscene og er respekteret af musikere og fans over hele verden.
Woods blev hurtigt inspireret af pianister som Fats Domino, Professor Longhair og Ray Charles. Han har turneret med nogle af de største navne inden for blues og jazzmusik, inklusiv John Lee Hooker, James Cotton og Charlie Musselwhite.
Med sig har han Norges blueskonge og guitarvirtuos Vidar Busk, en af Skandinaviens mest anerkendte og respekterede bluesmusikere. Vidar har turneret og spillet sammen med nogle af de største navne i bluesmusikken, inklusiv Bobby Rush, James Cotton og Kenny Neal.

The Texas Horns, et af USA's bedste hornsektioner, bestående af tenor, barytonsax og trumpet. De har igennem 3 årtier spillet med alt og alle. TTH giver muligheden til de bands der ønsker at tilføje en ekstra dimension både fredag og lørdag.

"Det er herligt, at vi kan skabe så meget positiv blues-aktivitet uden for selve festivalen", siger festival-arrangør Peter Astrup og fortsætter"Hvert år kommer flere lokale gæster, der via disse intime koncerter får yderlig interesse for blues og soul-musikkens herligheder og efterfølgende gæster festivalen i Arena Nord".

Maskinhallen, Skolegade 8 - DK-9900 Frederikshavn

Billetpriser: DKK 275,- pr. dag - 3 dage DKK 700,-

Yderlig info: https://bluesheaven.dk/blues-i-maskinhallen
Blues i MaskinHallen koncertbilletter gælder ikke Blues Heaven festival i Arena Nord, disse sælges seperat
Luk
Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.