Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.
  • Alle genrer
  • Nulstil
Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Grønnegade 10
4700 Næstved
Tlf: 5588 3940 Fax: 5588 3049
Hjemmeside

Kulturcenter Grønnegade Kaserne. Den gamle Kaserne i den indre by lægger lokaler til en lang række foreningers daglige virke, samt til forskellige arrangementer. De mange fredede bygninger er i sig selv et besøg værd. Indeholder: Ny Ridehus (bygn. 23), Gl. Ridehus (bygn. 4), Musikstalden (bygn. 14), Sygestalden (bygn. 15), Teatersalen (bygn. 20), Pejsestuen (bygn. 10 A)



Viser 103 events fra/efter 17. jul. 2024

Street Cut Gadeteaterfestival

Fredag den 9. til søndag den 11. august 2024, kl. 15:00.
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Grønnegades Kaserne Kulturcenter Grønnegade 10, Næstved
Gadeteater fra hele verden venter når Street Cut Gadeteaterfestival løber af stablen den 9. 11. august i hjertet af Næstved.
Luk

Næstved Metalfest 2024

Torsdag den 29. til lørdag den 31. august 2024, kl. 16-23.59.
Pris: Entré: 140 kr Køb/bestil billet
Grønnegades Kaserne Kulturcenter Grønnegade 10, Næstved
Næstved Metalfest 202429 - 30 -31 August. Sjællands Største Open Air Metal FestivalDe første 8 bands: Baest (DK), Necrophobic (SE), Tygers Of Pan Tang (UK) Undergang (DK), Defecto (DK) Blazing Eternity (DK), Michael Catton (DK) & Ring Of Gyges (IS).

Madboder, special-øl stande, DJ stand, art, Metal-bingo, Biergarten og meget mere.

Køb 3-dages earlybird billetter for kun 799 kr. frem til 1. november. Herefter stiger prisen til 999 kr. Også mulighed for tilkøb af fadøl og t-shirt billetter til nedsat pris.
Kun 500 x 3 dages earlybird billetter til salg i alt. Disse billetter giver eksklusivt adgang til torsdag d. 29 august, hvor seks bands fra ind og udland vil optræde.
Venue: Grønnegade Kulturcenter i Næstved.
www.naestvedmetalfest.dk
www.facebook.com/naestvedmetalfest
Luk

ORD med fællesspisning

Tirsdag den 3. september 2024, kl. 18.
Pris: Entré: 160 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Grønnegades Kaserne Kulturcenter Grønnegade 10, Næstved
Luk

Knas med gigt og knogler

Onsdag den 4. september 2024, kl. 18-20.
Pris: Entré: 50 kr Køb/bestil billet
Grønnegades Kaserne Kulturcenter Grønnegade 10, Næstved
Disse to sygdomme hænger ofte sammen og giver store udfordringer. Derfor afholder Gigtforeningen Kreds Sydsjælland - Møn og Ossteoporoseforeningen i samarbejde et foredrag der behandler begge diagnoser. Ved behandling af mange gigtsygdomme, risikerer man afkalkning af knoglerne så der udvikles knogleskørhed.

Vi har derfor inviteret Pia Eiken, Bispebjerg Hospital til at komme og fortælle om knogleskørhed,sammenhængen med gigt/medicin, risikoen for at udvikle sekundær osteoporose og de nyeste behandlinger af osteoporose.

Kom og bliv klogere på sammenhæng mellem disse diagnoser.

Der serveres en let anretning.

Tilmelding kan ske på Tlf. eller sms 22142275 eller l.hummel@mail.dk ,

Lis Hummel
Luk
Grønnegades Kaserne Kulturcenter Grønnegade 10, Næstved
Ekstra Ekstra show! Linda P er tilbage, som du kender hende! Dét er jokes, dét er ren stand-up, dét er som sædvanligt en tand for meget. Men er det nu okay at være en kende slutty, når man er blevet mor? Hvis ikke, hvordan kontrollerer man det så? Og mener hun det med grobund, når hun siger, hun ikke er bitter over at være alenemor? Mød Linda P i sin hidtil bedste form i 'Slutty Mary 2024'

'Slutty Mary' bliver Linda P's 6. show i rækken af populære og anmelderroste One-man shows, der har solgt tusindvis af billetter landet over. Senest var Linda P aktuel med showet 'Sabotagehunger' i 2021, hvor hun samme år blev nomineret som 'Årets Komiker' ved ZULU Comedy Galla på baggrund af showet.

Nummererede siddepladser
Inklusiv garderobe
Varighed: ca. 65 minutter
Dørene åbner kl. 17.00
Luk

Fællesspisning

Onsdag den 11. september 2024, kl. 17.30.
Pris: Entré: 80 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Grønnegades Kaserne Kulturcenter Grønnegade 10, Næstved
Luk

Den allersidste dans

Torsdag den 12. september 2024, kl. 20.
Pris: Entré: 240-290 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Grønnegades Kaserne Kulturcenter Grønnegade 10, Næstved
En elsket og savnet Mungo Park-klassiker vender tilbage. DEN ALLERSIDSTE DANS er en forestilling om menneskers drømme og overvejelser i forsøget på at sige verden ret farvel. På et plejehjem i Danmark åbnes en fortælling af tanker, minder og associationer hos fem ældre beboere spillet af Mungo Parks ensemble. Det er et musikalsk drama fra de allersidste dansetrin i livets svingom, og vi møder de ældres historier til lyden af slagere fra alderdommens ungdom: 'Glemmer du', 'To lys på et bord', 'Dansevise' og mange flere. Forestillingen blev oprindelig skabt i 2007 efter research blandt ældre i Allerød og omegn. Senere levede den et langt og godt liv i Mungo Parks repertoire og var også på flere turnéer i ind- og udland. I Næstved spillede vi den i sæson 2010-11 med så stor succes, at den måtte opføres 3 gange! I 2011 vandt den prisen som Årets Turnéteaterforestilling, som uddeles af Danmarks Teaterforeninger. Forestillingen har begejstret og rørt titusindvis af teatergæster. Nu lever den videre. Den Allersidste Dans kan med fordel opleves flere generationer sammen. Instruktion. Petrea Søe. Medvirkende. Sara Fanta Traore, Henrik Prip, Alexander Mayah Larsen, Nana Morks, Rikke Westi. Varighed. Ca. 90 min. Bemærkninger. Spillested: Ny Ridehus. Læs mere på https://naestvedteater.dk/saesonens-forestillinger/alle-forestillinger/september-2024/den-allersidste-dans/www.mungopark.dk
Luk

Falgren & Friends Festival Night 2024

Lørdag den 14. september 2024, kl. 18.45.
Pris: Entré: 370 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Grønnegades Kaserne Kulturcenter Grønnegade 10, Næstved
Luk
Grønnegades Kaserne Kulturcenter Grønnegade 10, Næstved
Ekstra show i næstved! Så er det tid til et nyt show! Der er gået over to år siden sidst, og hold nu fast, der er sket meget! Pandemien er ovre, Europa er i krig og Thomas har fået konstateret forhøjet kolesteroltal
Ikke alene dét, men han har gudhjælpemig også ufrivillig vandladning, er begyndt at se reality, har været på Noma, fået nyt badeværelse, og så er han begyndt at tænke på, at han måske er halvvejs i livet, og er alting egentlig blevet som det skulle? Hvad er meningen?! Er han den bedste udgave af sig selv?!? Er samfundet?!?! BURDE DET HELE I VIRKELIGHEDEN VÆRE MEGET BEDRE?!?!?ÅH GUD!!
Vent!
Er det måske ikke bedre, at vi bare mødes og får grinet lidt af det hele?
Og nå ja... Så er han vist også blevet far.

'Du har det ikke fra mig' bliver Warbergs femte onemanshow i rækken, og følger i kølvandet på 'Et storslået menneske', 'Perfektion, overskud, og andre lorteord', 'Comedy Tour 16' og 'Comedy Tour '14', der alle høstede 5- og 6-stjernede anmeldelser. Seneste onemanshow udløste også en velfortjent nominering af Thomas Warberg som Årets Komiker til Zulu Comedy Galla 2022.

Varighed: 80 minutter uden pause
Nummererede siddepladser
Inklusiv garderobe
Dørene åbner kl. 18.00
Luk

Thomas Warberg

Onsdag den 18. september 2024, kl. 19.
Pris: Entré: 305 kr + evt. gebyr Køb/bestil billet
Grønnegades Kaserne Kulturcenter Grønnegade 10, Næstved
Luk
Kunne ikke hente 'https://www.solrod.dk/1764.aspx' indenfor 15 sek.